megan alacam fikirlerinizi

Kodla Büyü

mpurcuklu

Aktif Üye
arkdaşlar megan II 1.4 authentique HB 2005 model almayı düşünüyorum. Megan kullanan arkadaşlar varsa sizce megan hb ler nasıl yardımcı olurlarsa sevinirim. görüşlerinizi bekliyorum

görüntüsünü beğenemediğim bir araç
Motor gücü ise yetersiz, özellikle uzun yolda.

Diğer açılardan konforlu ve kısmen lüks sayılır.
bagajı HB'ler göre yeterli seviyede
NCAP skoru 5 yıldızmış.

şu renolarda ne bulurlar anlamam valla :shock: hiç almayacağım araçlar şunlar

1- fiat ( yeni nesil punto hariç)
2-tofaş grubu
3-reno
4- peugeot
5- skoda ( 2008'den öncesi)

çok zenginsen alırsın son model mercedes değilsen alırsın bir corolla paşa paşa binersin daha az gelirliysen yeni nesil puntolar hiç fena değil..

sedan nını kullandım hocam.hani derler ya kalıbının adamı deil diye .aynen onun gibi.kalıbının arabası deil diyorum bende. hem cok yakıyo hemde performans yonunden zayıf.hele bide tüp taktırırsan dusunemiyorum.

megan II leri bilmem ama 2 yıLdır 2002 meganI 1.6 16 V RXI kullanıyorum. yukarıdaki söylediklerinizin çoğunu boşa çıkarır.

only61' Alıntı:
şu renolarda ne bulurlar anlamam valla :shock: hiç almayacağım araçlar şunlar

1- fiat ( yeni nesil punto hariç)
2-tofaş grubu
3-reno
4- peugeot
5- skoda ( 2008'den öncesi)

çok zenginsen alırsın son model mercedes değilsen alırsın bir corolla paşa paşa binersin daha az gelirliysen yeni nesil puntolar hiç fena değil..

:alkis:
evet megana o parayı vereceğine git yarısını çöpe at kalanına eski model megan al farkı yok..

bence toyata al coralla.. satmayacam diyosan toyata avensis al.

seyyah7989' Alıntı:
megan II leri bilmem ama 2 yıLdır 2002 meganI 1.6 16 V RXI kullanıyorum. yukarıdaki söylediklerinizin çoğunu boşa çıkarır.

eskiiiii model bir toyota mercedes al... kullanmamışsan anlamassın..

hocam aracı test et hoşuna gittiyse al başkalarının beğendiğini değil kendi beğendiğini al. motor çekmez felan hikaye gayet de güzel çeker 98 beygir.
eskide kaldı o motor hacmi ile orantılma. megane 1 deki 1.6 motorlar 90 beygirdi.
gerek hatchback olması gerek 1.4 olması aracın tutulmayan özellikleridir. bunlar kimi için dezavantaj kimi içinse avantajır. sedan 1.6 lara göre daha ucuza alacaksınız ve satarkende ucuza satacağıız için sorun olmayacak. düşük fiyata konforu yaşayacaksınız..

2007 Megan HB 1.4 autentique kullanıyorum,şimdiye dek her zaman memnun kaldığım bir araç yakıt sarfiyatı diğer araçlarla aynı ama sağlam bir arabaya binmek istiyorsan ben megan hb derim,şehiriçinde kıvrak,gücüde yerinde bir araba.Burada görüş bildiren arkadaşlar ya hayatlarında düzgün bir arabaya binmemişler yada zaten araba sahibi değillerdir.

öncelikle sahip olduğum arabaları sıralayayım:
1- 93 bradway,
2- 2001 skoda octavia elegance
3- 2004 megane II 1.6 dynamic
4- 2006 opel astra essentia 1.4
5- 2005 golf fsi comfortline
6- 2011 skoda fabia 1.2 tsi

bunlar içinde en kısa süre kullanıp sattığım megane idi. hızlanma, yakıt ve konfor olarak güzel bir araba idi, ancak çok arıza verdi. biraz uğraştım en son sattım. bana sorarsanız almayın, hele de hb'si çok tutulmadı, hem de 1.4.

bir de kesinlikle fsi motorlu bir araç almayın, kronik problemleri olan bir motor. Ama TSİ motor harika. mükemmel performans, çok az yakıt. hayran kalacaksınız.

Bende megane II HB 2005 1.6 Dinamik modeli var araba ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

vlk4n' Alıntı:
Bende megane II HB 2005 1.6 Dinamik modeli var araba ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Benim arkadaşta da 2004 benzin+lpg'li sedan 1.4 modeli var, satıyor, almayı düşünebilirim. (Bilgim bu kadar) Bu arabayı biraz anlatabilir misiniz ? Saygılar.

hocam son çıkan megane hariç reno ların hiçbirine bulaşmayın. malzeme kalitesi kesinlikle çok kötü.

Kardeş bu alma diyenleri anlamıyorum.. Ben 15 gün kadar önce 2006 Megane II 1.5 Dynamic (sedan)aldım.. Gayet memnunum.. 100 Tl lik mazot aldım geze geze bitiremedim.. Arabanın kullanımı falan da gayet rahat frenleride sağlam merak etme. Hızlanma falan da ii sonuçta ralli yapmıyorus.. Ben tavsiye ederim ama sedan alırsan daha rahat edersin..

saraci41' Alıntı:
Kardeş bu alma diyenleri anlamıyorum.. Ben 15 gün kadar önce 2006 Megane II 1.5 Dynamic (sedan)aldım.. Gayet memnunum.. 100 Tl lik mazot aldım geze geze bitiremedim.. Arabanın kullanımı falan da gayet rahat frenleride sağlam merak etme. Hızlanma falan da ii sonuçta ralli yapmıyorus.. Ben tavsiye ederim ama sedan alırsan daha rahat edersin..
Benim de aklımda olan arabalardan birini almışsınız hocam, kaça aldınız acaba ? ve yakıt nedir ?

2006 Model 1.5 Dynamic sedan 80 binde 23 bin tl ye aldım.. Yakıtı hesaplamadım ama ilk aldığımda ışık yanıyordu 100 TL lik aldım 3 çeyreğe kadar geldi yaklaşık 200 km den fazla gittim daha yarının biraz altına indi ibre.. ben şuana kadar memnunum hocam kullanımı falan gayet rahat.. bir tek karta alışamadım elim hep kontağa gidiyor:))

saygı değer hocam alıyorsan megane sedan dinamik al derim hem satarken zorlanmazsın hemde en donanımlısı o

BBNET
Geri