MEDYA OKUR YAZARLIĞINI KAÇIRDIM NE OLUR SİZCE

Kodla Büyü

whisper4141

Aktif Üye
MEDYA OKUR YAZARLIĞINI KAÇIRDIM NE OLUR SİZCE
BİR SIKINTI ÇIKAR MI İKİNCİ KONUDAN SONRA DEVAM EDEMEDİM

Ben hiç başlamadım, bizim okulda hiç bir kademede dersi bile yok, hatta pek çok okulda yok, önce başkaları bunu izah etsin, gerisini düşünürüm :wink:

Bende konuları bitirmiştim sınavı kaçırdım hocam. Eğitimin bitiş saatine dikkat etmemişim. Gündüz işim çıkmıştı akşam yaparım sınavı diye düşünmüştüm saat beşten sonra kapatmışlar eğitimi. En azından sınava girmeden kaldım diye teselli ediyorum kendimi :)

harslaner' Alıntı:
Bende konuları bitirmiştim sınavı kaçırdım hocam. Eğitimin bitiş saatine dikkat etmemişim. Gündüz işim çıkmıştı akşam yaparım sınavı diye düşünmüştüm saat beşten sonra kapatmışlar eğitimi. En azından sınava girmeden kaldım diye teselli ediyorum kendimi :)

:D

Siz iyisiniz, ben o kadar uğraştım, başvuramadım bile. Kursun ismi başvuru için ekranıma bile gelmedi...

harslaner' Alıntı:

aynen bende :)

BBNET
Geri