R rasit Üye Mesajlar 6 23 Temmuz 2012 #1 mediaget programını kladıramıyorum.neyi tıklasam media get açılıyor yeni program kuramıyorum.bişey açamıyorum.nasıl kurtulacam bundan. :verymad:
mediaget programını kladıramıyorum.neyi tıklasam media get açılıyor yeni program kuramıyorum.bişey açamıyorum.nasıl kurtulacam bundan. :verymad:
R rasit Üye Mesajlar 6 24 Temmuz 2012 #2 yokmu bi yol gösterecek arkadaş.format atmadan kurtulmak istiyorum bu çileden.hangi programı kurmaya açmaya çalışsam media get açılıyor.
yokmu bi yol gösterecek arkadaş.format atmadan kurtulmak istiyorum bu çileden.hangi programı kurmaya açmaya çalışsam media get açılıyor.
R rasit Üye Mesajlar 6 29 Temmuz 2012 #3 arkadaşlar olmadı sorunu halledemedim.güvenli kipte de kaldıramadım
A ardaqwe35 Üye Mesajlar 1 16 Eylül 2012 #4 Arkadaşım Banada Busorun gelmişti ve ben combofixle halletmiştim bi combofix at belki sorunun düzelebilir...
Arkadaşım Banada Busorun gelmişti ve ben combofixle halletmiştim bi combofix at belki sorunun düzelebilir...