MEBWEB'ten fotoğraf ekleyince hata veriyor.Neden?

Kodla Büyü

harun065

Site Gezgini
Arkdşlar fotoğraf ekleyince aşağıda yazdığım şekilde hata veriyor.Dün akşam 5-6 albüm ekledim fakat hiç hata vermedi.Neden bu şekilde hata vermeye başladı?

HATA:

"You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''x')' at line 1"

artos065' Alıntı:
Arkdşlar fotoğraf ekleyince aşağıda yazdığım şekilde hata veriyor.Dün akşam 5-6 albüm ekledim fakat hiç hata vermedi.Neden bu şekilde hata vermeye başladı?

HATA:

"You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''x')' at line 1"
Sayın Hocam,

Bu geçici bir durum. Beklemekte fayda var.

artos065' Alıntı:
Dün akşamdan beridir bekliyorum :) Bu arada eğitim videolarınız için teşekkürler Habib Hocam :++:
Sayın Hocam,

Faydalı olabiliyorsak ne mutlu. Sistem düzgün çalışmayınca düzelmesini beklemekten başka çare yok.

Hocam "Genel" den 10 tane fotoğraf ekleyemiyorum..Hatta bırakın 10 tane eklemeyi 2 taneyi bile aynı anda yüklediğim zaman yüklemiyordu.Fotoğrafların boyutu genelde 2 MB. İnternet bağlantım da gayet iyi..Bağlantının yavaş olmasından kaynaklanmıyor bence..Tarayıcıdan diye düşündüm başta..3 tarayıcı kullanıyorum 3'ünde yüklenmiyor....Acaba bu da mı geçici bir durum..Aynı sorunla daha önce karşılaşan oldu mu acep ?

arkadaşlar ben de manşet haber fotosu ekleyemiyorum. neden böyle oluyo. boyutlarını da 432x270 ten büyük yapıyorum
ama hala uyarı veriyo

joomlaci' Alıntı:
arkadaşlar ben de manşet haber fotosu ekleyemiyorum. neden böyle oluyo. boyutlarını da 432x270 ten büyük yapıyorum
ama hala uyarı veriyo

siz yazdıktan sonra denedim ve manşet resim yükledim hocam..bağlantınızdan kaynaklanmış olamaz mı ?

artos065' Alıntı:

HATA:

eklediğiniz foto taranmış bi belge ise hatayı veriyor benim anladığım. O fotoyu paint yada başka bi yere kopyalayıp kaydedin sonra o kayıt ettiğiniz belgeyi ekleyince sorun çözüldü bende...

selcuklu' Alıntı:
artos065' Alıntı:

HATA:

eklediğiniz foto taranmış bi belge ise hatayı veriyor benim anladığım. O fotoyu paint yada başka bi yere kopyalayıp kaydedin sonra o kayıt ettiğiniz belgeyi ekleyince sorun çözüldü bende...

yok hocam taranmış bir resim değil..normal jpg dosyası..albümün bazı fotoğraflarını ekledim sonrasında bu hatayı vermeye başladı..Umarım geçici bir durumdur..

artos065' Alıntı:
joomlaci' Alıntı:
ama hala uyarı veriyo

siz yazdıktan sonra denedim ve manşet resim yükledim hocam..bağlantınızdan kaynaklanmış olamaz mı ?

deli edecek beni boyutları aynı başka bi resmi ekliyorum ekliyo ama asıl eklemem gereken resmi eklemiyo hata veriyo ya.

aynı şekilde bende değerler eğitimi sayfasını 3 gündür yapamıyorum..Kaç tane bilgisayar denedim, farklı tarayıcılarla denedim ama olmuyor aynı hata ve resimler yüklenmiyor

Tam şu saatlerde kafa yedirtecek tarzda sorunlar var.
Fotoğrafları ekliyorsun meb.k12.tr domainine düşüyor, girişte güvenlik kodu dğru olduğu halde uyarı veriyor, herşey doğru götürüyor yine meb.k12.tr'ye.
Tam bir ömür törpüsü şu anda!

ben albümü oluşturdum ama albümle birlikte metin içeriğini nasıl görüntüleyebilirim yardımcı olur musunuz ?

Yeni sistemin alt yapısı henüz oturmadı.
Her girdiğimde farklı durumlarla karşılaşıyorum.
Durduk yere sistemden atıp meb.k12.tr ana sayfasına yönlendiriyor. IE 8 ve IE 9 da resim eklemede sıkıntı çıkarken Chrome da sorun olmuyor.
IP yenileme davası ayrı dert. meb mail de olsa farklı mail de olsa bazen çabucak gelirken bazen saatler sonra geliyor. Evimde bilgisayarı kapattığımda modemi de kapatıyorum. Okuldan çıkarken de şalteri indirdiğimde meb hattının modemi de kapanıyor.

31 Aralık a kalmadan yeni alan adlarını alıp, okulun iletişim, istatistik bilgilerini girip, manşet habere de bir okul resmi koydu iseniz şimdilik yeterli.
http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=188 Habip Ocak hocamızın tüm derslerini indirdim

artos065' Alıntı:

HATA:

Arkadaşlar bu hata ile karşılaşan varsa nedeni fotoğrafların çözünürlüğünün yüksek olmasıdır..Çözünürlüğünü düşürdüğünüzde hata vermeyecektir..

BBNET
Geri