mebweb site yönlendirme??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alpi

Üye
okullara böyle bir mail geldi 'İlçeniz okul ve kurumlardaki okullar hayat olsun projesine ait web sayfasının hbogm.meb.gov.tr/oho/oho_index.html adresine 23/01/2013 tarihine kadar yönlendirilmesinin sağlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
bunu nasıl yönlendirme yapacağız bilgisi olan varmı

hocam sorduğun şey hakkında bi bilgim yok ama sayende http://hbogm.meb.gov.tr/oho/oho_index.html diye bir sitenin varlığını öğrendim. Sitede İlkokul - Ortaokul Z-kütüphane modelleri bölümüne bir bakarsanız, bu adamların nasıl bir dünyada yaşadığını anlarsınız, hayal görüyor bu insanlar, bizim okulda o örneklerde bir z-kütüphane :puhaha:

"Okullar Hayat Olsun Projesi; Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İpleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasındaki 13/12/2011 tarihli işbirliği protokolüne dayalı olarak uygulamaya geçirilmiş ve projeye ait bir web sayfası oluşturulmuştur.
Bu bağlamda; Il/Ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve okul/kurum web sayfalarındaki Okullar Hayat Olsun Projesi web bağlantısının 23 Ocak 2013 Çarşamba gününe kadar hbogm.meb.gov.tr/oho/oho_index.html adresine yönlendirilmesinin sağlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim."
hocam okul sitesinde projeler kısmındaki bağlantı adresini güncelliyorsun o kadar...

saolun arkadaşlar bende siteyi tamamen yönlendireceğiz sandım ya eyvallah tşkler

Hocam panelde proje kısmına geleceksiniz.Sonra oradan Okullar Hayat Olsun kısmında kaleme tıklayarak düzenle deyip bu verilen bağlantıyı yapıştıracaksınız...

BBNET
Geri