MEbweb site bir soru?

Kodla Büyü

skolst

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar örnek olarak Sol menüden öğretmenlerimize tıkladığımda ben direk resimlerin olduğu sayfa gelsin istiorum ama tıklıyorum sonra birdaha öğretmenlerimiz linki çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim=?

skolst' Alıntı:
Arkadaşlar örnek olarak Sol menüden öğretmenlerimize tıkladığımda ben direk resimlerin olduğu sayfa gelsin istiorum ama tıklıyorum sonra birdaha öğretmenlerimiz linki çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim=?
hocam bağlantı lınkı olarak öğretmenlerın oldugu ıcırıgı gosterın sız o ıcerıgın bulundugu dızını gosterdıgınızde ılk tıklamanda o dızın cıkıyor sonra senın asıl gıtmek ıstedıgın ksıım cıkıyor o yuzden baglantı lınkıne dızını degıl dızının ıcınde bulunan ogretmenlerın ıcın hazırladın sayfanın lınkını ver menu kısmından

Hocam ben öğretmenler sayfasını İçerik kısmında oluşturdum ve direk o sayfaya verdim

skolst' Alıntı:
Hocam ben öğretmenler sayfasını İçerik kısmında oluşturdum ve direk o sayfaya verdim
hocam olusturdugunuz ogretmen sayfasını ıcerık kısmından onızleme butonu var ona basın o sayfanın lınkını laın menude olusturdugunuz ogremen baglantısına lınk olarak verın ... olmassa burdayım :mrgreen:

BBNET
Geri