mebweb panel sistemden dışarı atıyor

Kodla Büyü

ukonar

Aktif Üye
arkadaşlar sizde de böyle bi sıkıntı varmı acaba? Son 20 dakikadır panelle uğraşmaya çalışıyorum ve 5-6 defa sistem beni dışarı attı ve mebweb in anasayfası ile karşılaştım.

Allah'ım sen sabır ver, hergün bir hata her gün bir sıkıntı. Neyse ağzımı bozmayayım şimdi... Harikasın MEB!

Projelere tıklayın sonra diğer bağlantılara tıklayın. Anasayfadan direk tıklayınca atıyor. :D

Tarayıcınız çerezleri tutuyor mu diye kontrol ediniz. Tarayıcı olarakta Google Chrome veya Mozilla Firefox kullanarak deneyin.

Hala atıyor. Projelere tıkladım ordan devam edeyim dedim 2-3 bağlantıda oldu ama sonra yine attı. Bunlar sırf ip yenileme olduğu için atıyor bence.

zafer_can' Alıntı:
Hala atıyor. Projelere tıkladım ordan devam edeyim dedim 2-3 bağlantıda oldu ama sonra yine attı. Bunlar sırf ip yenileme olduğu için atıyor bence.
Tarayıcı ön belliğini temizleyin ve anasayfada iken hiçbir zaman sol menüye tıklamayın yoksa atar.

hasari' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:
Tarayıcı ön belliğini temizleyin ve anasayfada iken hiçbir zaman sol menüye tıklamayın yoksa atar.

sol menü, üst menü farketmiyor, nerede denk gelirse pat diye atıyor, ilginç...

Ön belleği mutlaka temizleyin yoksa sorun oluyor. Ayrıca sorunu mutlaka destek bölümüne yazın oradan ciddiye alıp cevap yazıyorlar.

BBNET
Geri