theArcher' Alıntı:Hocam galeri kısmını ayrıntılı olarak alatırmısınız?Yaptıklarınızı denedim ama olmadı :-1:
ben de beceremedim sanırsam :/
theArcher' Alıntı:Hocam galeri kısmını ayrıntılı olarak alatırmısınız?Yaptıklarınızı denedim ama olmadı :-1:
hocam operadan mozilaya internet explorerdan google chromae a kadar hepsini deneyin açıdıktan sonra ankaradan bir harita açılır sonra kırmızı işareti okulunuzun adını bulduğunuz yere getirip bırakın.güncelle demeyi unutmayın.kaan2334' Alıntı:hocam haritada gösterme işini nasıl yaptınız ben bir türlü yapamadım
yardımmmguldenmy' Alıntı:hocam ben dediğiniz basamakları uyguladım ama sitede fotoğraf galerisini tıkladığımda "The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable" hatası veriyor.
nerede hata yaptığımı bir türlü bulamadımyadigartbaykal' Alıntı:sayın fotoğraf galerisi oluşturduğunuz içeriğin önizlemesinde o uyarıyı veriyor. fakat menüden link verince sıkıntısız bir şekilde yayınlıyor. tam olarak nedenini bilmiyorum ama sanırım öyle bir sayfa yok, kullanıcı tıkladıktan sonra oluşturuluyor olabilir.guldenmy' Alıntı:yardımmmguldenmy' Alıntı:hocam ben dediğiniz basamakları uyguladım ama sitede fotoğraf galerisini tıkladığımda "The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable" hatası veriyor.![]()