MebWeb menu sorunum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ayshe

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar;
MebWeb de menü bölümündeki "müdür" linkindeki menü bağlantısına "idareci bağlantısını" seçiyorum ama menü adı "müdür" olarak verilemez uyarısı veriyor sürekli. Yalnız menüdeki "müdür" başlığını değiştiremiyoruz malum. Yapabilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.

ayshe' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar;
MebWeb de menü bölümündeki "müdür" linkindeki menü bağlantısına "idareci bağlantısını" seçiyorum ama menü adı "müdür" olarak verilemez uyarısı veriyor sürekli. Yalnız menüdeki "müdür" başlığını değiştiremiyoruz malum. Yapabilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.

Sayın Hocam,

http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=186

veya

meb-k12-tr-f122/yeni-site-mebweb-ile-ilgili-tum-soru-ve-cevaplar-t100752.html

Burayı incelerseniz faydalı olacağını umuyorum.

habibocak' Alıntı:
ayshe' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar;

Sayın Hocam,

http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=186

veya

meb-k12-tr-f122/yeni-site-mebweb-ile-ilgili-tum-soru-ve-cevaplar-t100752.html

Burayı incelerseniz faydalı olacağını umuyorum.

Teşekkür ederim. verdiğiniz 2.link açılmıyor.1.de sorunum hakkında bilgi bulamadım ama sizin sitenizde yapmışsınız sanırım. kısa bilgi verebilirseniz iyi olur hocam

biri cevab yazarsa sevınırız. aynı sorun bendede var, sorun mebte dıyecem ama yapanlar var gördüm. ayrıntılı yazan olursa ıyı olur

arkadaşlar aynı sorun bendede var. yalnız ben deneme olarak sabahleyin müdür linkine bir içerik bağlantısı eklemiştim olmuştu daha sonra bu içeriği sildim. yeni içerik hazırladım bu içeriği müdür linkine tanımladığımda eski içeriğin linki gözüküyo bundan olabilirmi acaba???

3-4 gün öncesine kadar bu link atanabiliyordu. Bende www.persembefrgl.meb.k12.tr adresinde bu atamayı yapmıştım. Şimdi başka bir okul için eklemeye çalışıyorum hata veriyor. Sanırım sistemsel bir sorun sözkonusu. Bir kaç gün bekleyelim bakalım.

BBNET
Geri