mebweb IP adresi tanımlama

Kodla Büyü

aysef

Aktif Üye
arkadaşlar mebweb de yeni IP adresi tanımlamam gerekiyor ama bende IP değiştir diye bir yer çıkmıyor. nerden değiştiricez. ben hiç giremiyorum mebwebe

hocam yeni ip tanımlanması için e postanıza mail yollayın gibi bir uyarı çıkıyor. orayı tıklarsanız halledebilrsiniz belki

aysef' Alıntı:
arkadaşlar mebweb de yeni IP adresi tanımlamam gerekiyor ama bende IP değiştir diye bir yer çıkmıyor. nerden değiştiricez. ben hiç giremiyorum mebwebe
Sayın Hocam,

IP tanımlama diye bir şey yok. Farklı bilgisayardan giriş yaparken IP değiştime kısmı çıkıyor. Ona tıklayınca tanımlı e-postanıza IP değiştirme linki geliyor.

Bu şekilde değiştiriyorsunuz.

hocam hiç IP kelimesi bile yazmıyor. yazan tek şey sadece şifrenizi yanlış yazdınız. kilitlendi diyor. inanın çok bunaldım sabahtan beri

hocam farklı bilgisayardan da giriyorum fakat İP falan diye birşey çıkmıyor çıkan tek şey yanlış şifre

o zaman il veya ilçe sorumlusuyla görüşün yeni şifre tanımlasın, sizin sıkıntınız ip değil. öyle olsa ip değiştirme uyarısı verir. :!:

hocam ilçeyi inanın sabhatan beri en az 5-6 kere aradım bzim yapacağımız birşey yok hakkınızda soruşturma açılır diyorlar. :(

aysef' Alıntı:
hocam ilçeyi inanın sabhatan beri en az 5-6 kere aradım bzim yapacağımız birşey yok hakkınızda soruşturma açılır diyorlar. :(
Sayın Hocam,

Sizdeki sıkıntı IP değil. Şifre sıkıntısı. Ftp şifrenizi kabul etmiyor. Şifremi unuttum bölümünü deneseniz.

BBNET
Geri