MebWeb e-posta veya şifre hatası Mesajı

Kodla Büyü

mutluluk

Aktif Üye
Arkadaşlar okulumun web adresi için dün giriş yapmaya çalıştım idarenin ve geçen yıl görev yapan öğrt.arkadaşımın verdiği şifreleri kabul etmedi.il mebe mail attım yeni şifre belirleme sayfasından yeni şifre belirledim..Dün bu şifre ile yönetim paneline giriş yapmıştım ama bugün yine aynı hatayı veriyor.Yani e-posta veya şifrenizi yanlış girdiniz diyor... Yardım edin lütfenn.

Şifre belirlerken Türkçe ve özel karakter kullandıysanız ondan olabilir. İl MEBBİS Yöneticinizden tekrar şifre belirleme e-postası isteyin.

Türkçe ya da özel karakter kullanmadım hocam.İl den yine şifre belirleme istedim.Dün yine şifre belirledim ve yine aynı hatayı verdi.

bende de aynı sorun var.
güvenlik sorusunu doğru girmeme rağmen hatalı giriş uyarısı veriyor.
siz sorunu çözebildiniz mi?

Bugün maile girmem gerekiyordu, şifrenin doğruluğundan emin olduğum halde sisteme giremedim. Ağustosta sistem yenilenmiş diye resmi yazı vardı, şifreler ilçelerin maillerine gönderilmiş. Siz o şifreyi almış mıydınız? Ya da bu durumla ilgili tam bilgisi olan var mı acaba?

Sanırım yeni şifreler verilmiş, onlara ulaşmak gerekiyor, geçen yılkiler geçerli değil..

geçen sene Mebweb için kendi mail hesabımla kullanıcı eklemiştim.
ona giremiyorum bende.,
şifremi unuttum kısmında herşeyi doğru giriyorum , şifreniz gönderildi diyor.
ama ne gelen var ne giden anlamadım ben birşey :)

sapıttı galiba mebweb, yeni haberler ekleyecektim tam da :verymad:

mysql' Alıntı:
Sanırım yeni şifreler verilmiş, onlara ulaşmak gerekiyor, geçen yılkiler geçerli değil..
şifreler ağustos ayında yenilendi arkadaşlar. outlook ayarları da değişti. eski outlook ayarlarıyla mail alıp gönderme işlemi yapılamıyor. ayarlarında yeni haliyle yapılması gerekiyor. mail şifreleri ilçe mem'den alınıyor...

Okulun web yönetimine girdiğim zaman eski müdür yardımcısının kullanıcı adı görünüyordu. Ben de onu silip yeni bir kullanıcı tanımladım. Sonra çıkış yapıp tekrar giriş yapmaya çalıştım ama e-posta-şifre hatası verdi... :(

aynı sorun 1-2 gündür bizde de var ağustostaki yeni şifreyi almış ve kullanıyorduk.
sistemsel bir sorun olabilir mi? aynı sıkıntıyı yaşayanlar ne yaptı acaba?

Sayın Hocalarım,

Kişisel e-postalara şifre değiştirme maili göndermiyor. Kurumsal yani okulun mailine anında geliyor.

Ayrıca daha önce giriş yapıp şu anda giriş yapamayanlar büyük ihtimalle şifre değiştirme süresi olan 90 gün geçmiştir. Sorun bundan kaynaklanıyordur.

Okulun e-postasını kullanarak şifrenizi yenileyebilirsiniz yada İl/İlçe MEBBİS Yöneticinizden şifre değiştirme linki isteyin.

İyi çalışmalar.

Hocam kişisel mail adresi değil, okulun meb.k12.tr uzantılı adresiyle "şifremi unuttum" bölümünü kullanarak şifre yenileyim diyorum, daha e-postayı yazar yazmaz bana "e-posta adresi bulunamadı" şeklinde hata veriyor.

Ayrıca e-posta ile şifre yenileyebilirsiniz demişsiniz. "şifremi unuttum" bölümü dışında başka bir yer var mı bu iş için?

mustafa_ogr' Alıntı:
Hocam kişisel mail adresi değil, okulun meb.k12.tr uzantılı adresiyle "şifremi unuttum" bölümünü kullanarak şifre yenileyim diyorum, daha e-postayı yazar yazmaz bana "e-posta adresi bulunamadı" şeklinde hata veriyor.
Sayın Hocam,

Paneldeki Kullanıcılardan kurumsal kullanıcı silinmiştir. İl/İlçe MEBBİS Yöneticinizle görüşün. Kurumsal kullanıcı eklesin. Şifre yenileme linkini göndersin.

İyi çalışmalar.

Aynı hatayı alan var mı? Şifremi unuttum sayfasında da kullandığım e-posta için bulunamadı diyor. :?

Bu hata neden çıkar ki, yaklaşık 3 hafta önce değiştirmiştim şifreyi.

Sayın Hocam,

Panelde tanımlı başka bir kullanıcı ile giriş yapıp kullanıcı bilgilerini kontrol etmekte fayda var.

İyi çalışmalar.

hocam aynı hatayı bende almıstım iki gün önce şimdi kendiliğinden düzeldi bende anlamadım yani..

BBNET
Geri