MebWeb de fotograf galerisi oluşturma

Kodla Büyü
hyalcin_61' Alıntı:
http://natal.meb.k12.tr/

arkadaşlar fotograf galerisini bu şekilde nasıl yaparız acaba işin içinden çıkamaz hale geldim
evet bunu bende merak ediyorum.yapan arkadaş acaba ayrıntılı bir biçimde anlatabilrmi. olmadı yapan arkadaşa pm at hocam buraya yazarmısın diye

içerik bölümü foto galeri kategorisi oluşturun

foto galeriye bağlantı ekleyi kullanın

içerik bağlantısı seçeceksiniz

resimleri yüklediğiniz galerinizi seçin

menüde oluşturduğunuz foto galeri menüsünün bağlantısa içerikten/foto galeri kategorisini gösterin

Ekli dosyalar

• 01_fotogaier.jpg
    01_fotogaier.jpg
    56.7 KB · Görüntüleme: 1,551
  • 02_forogaleri.jpg
    02_forogaleri.jpg
    33.7 KB · Görüntüleme: 1,547
  • 03_forogaleri.jpg
    03_forogaleri.jpg
    82.1 KB · Görüntüleme: 1,550
  • 04_forogaleri.jpg
    04_forogaleri.jpg
    53.1 KB · Görüntüleme: 1,548
  • 05_fot9.jpg
    05_fot9.jpg
    47.4 KB · Görüntüleme: 1,545
en son bağlantıyı yapıyorum şu hatayı veriyor

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

the_korsan' Alıntı:
içerik bölümü foto galeri kategorisi oluşturun

foto galeriye bağlantı ekleyi kullanın

içerik bağlantısı seçeceksiniz

resimleri yüklediğiniz galerinizi seçin

menüde oluşturduğunuz foto galeri menüsünün bağlantısa içerikten/foto galeri kategorisini gösterin
teşekkürler...

arkadaşlar yalnız benim şöyle bir problemim var. galeriye 20 fotograf eklemiştim. sonra 20 tane daha ekledim ama son eklediklerim görüntülenmiyor.. bunun gibi bazı yerlerde "güncelle" butonuna tıkladığım halde son düzenlememi güncellemiyor ve ilk haliyle yayınlıyor. bazılarını silip tekrar sayfaları düzenlemek zorunda kaldım. ama koca galeriyi tekrar yüklemek zor geldi.. neden güncelle butonu çalışmıyor olabilir? fikri olan var mıdır?

smhs' Alıntı:
arkadaşlar yalnız benim şöyle bir problemim var. galeriye 20 fotograf eklemiştim. sonra 20 tane daha ekledim ama son eklediklerim görüntülenmiyor.. bunun gibi bazı yerlerde "güncelle" butonuna tıkladığım halde son düzenlememi güncellemiyor ve ilk haliyle yayınlıyor. bazılarını silip tekrar sayfaları düzenlemek zorunda kaldım. ama koca galeriyi tekrar yüklemek zor geldi.. neden güncelle butonu çalışmıyor olabilir? fikri olan var mıdır?

Hocam ben tarayıcı olarak mozilla kullanıyorum hiç sorun yapmıyor muhtemelen tarayıcı kaynaklıdır. MebWeb' geçtiğimizden beri mozilla kullanmaya başladım sıkıntı yok

hocam teşekkürler. ben de şimdi chrome'da denedim, meğerse yükleniyormuş da explorer benle dalga geçiyormuş :) epey uğraştırdı gerçekten.

Birde arkadaşların çoğu personel kısmı için galeriden bağlantı kurmuşlar. Bence o biraz daha uğraştırıyor gibi, her branş için ayrı link vermek açılır sayfada baya kalabalık oluyor gibi geldi bana ben de tablo olarak yaptım böyle daha iyi oldu gibi ayrıca işin güzel tarafı panelde resim eklemek baya kolay olmuş böylece rahatlıkla içerik sayfalarına resim ekleyebiliyoruz.

http://simavihl.meb.k12.tr/

Katagori listesi oluşturur gibi galeri listeleme olayı yok sanırım. Bunu nasıl halledebiliriz.

BBNET
Geri