MEBWEB (anket)

Kodla Büyü
Re: MEBWEB

bence yeterli daha sade ve kullanışlı, ortak şablon olması da bir avantaj bence.

Sayın Hocam,

Anket uygulamanız çok isabet olmuş.

Yönetim Panelinin gayet kullanışlı olduğunu, Tüm okul ve kurumlarımızın web sitelerini oluşturcağını ve güncel tutacağını düşünüyorum.

Tasarımda veya işleyişteki sıkıntılardan dolayı Paneli tamamen kötülemek yanlış olur diye düşünüyorum.

adnancosgun' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
adnancosgun' Alıntı:
MEB WEBİ NASIL BULDUNUZ?
Sayın Hocam,

Başlığa anket olduğunu belirtirseniz yada başlığı "MEB WEBİ NASIL BULDUNUZ?" diye değiştirseniz iyi olur diye düşünüyorum.
tabiki neden olmasın :)
Eyvallah Sayın Hocam.

Konu başlığını da değiştirip parantez içinde Anket olduğunu belirtirseniz.

(Haddimi aşıyorsam özür dilerim. Güzel olsun diye söylüyorum)

habibocak' Alıntı:
adnancosgun' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
adnancosgun' Alıntı:
MEB WEBİ NASIL BULDUNUZ?
Sayın Hocam,

Başlığa anket olduğunu belirtirseniz yada başlığı "MEB WEBİ NASIL BULDUNUZ?" diye değiştirseniz iyi olur diye düşünüyorum.
tabiki neden olmasın :)
Eyvallah Sayın Hocam.

Konu başlığını da değiştirip parantez içinde Anket olduğunu belirtirseniz.

(Haddimi aşıyorsam özür dilerim. Güzel olsun diye söylüyorum)
O da tamamdır hocam.Eksiklerin söylenmesi güzel.. Tşkler

Üstteki bağlantılardan mebin sitesine bağlanıyor. Okula özgü değil. Bu şablonu bilmeyen kullanıcı okul hakkındaki bilgilere ulaşmada zorluk çeker.

Standartlaşmaya karşı değilim fakat şablonu çok beğendiğimi söyleyemem.Daha güzel bir site tasarımı seçilebilirdi kurum şablonu olarak ideal olabilir ama okul türlerine göre 3-4 şablon geliştirilebilirdi.anaokulları ve ilkokullar için çok resmi kaçıyor bence

Yönetim panelli ve sınırsız kapasite olması harika :+1: ,
ancak şablon konusunda bütün okulların aynı olması biraz hoş olmamış...

bu şekilde okul sitelerinin birçoğu güncel kalabilir diye düşünüyorum, her okulda en azında birkaç kişi bu sistemi kullanabilir..

Tek sıkıntı şablon, şöyle yapılsa daha iyi olur benim görüşüm: Kurumlara göre ayrı renklerde aynı tip şablonlar... bakanlık kırmızı il milli eğitim müdürlükleri yeşil ilçe mavi liseler turuncu gibi... hatta spor liseleri fen liseleri özel okullar... ayrı olarak düşünülebilir... (renkleri rastgele yazdım)

ben bakan olsam 10 milyon tl bir bilişim firmasına verir tüm mebbis ve mebweb sistemini değiştirirdim.

tayinci42' Alıntı:
ben bakan olsam 10 milyon tl bir bilişim firmasına verir tüm mebbis ve mebweb sistemini değiştirirdim.
Sayın Hocam,

Tefbis sistemi dışarından satın alındı. Program dışarıya yazdırıldı. Bir girip denersen verem olursun. MEBBİS, E-Okul, MEBWEB çalışıyor. Dışarıdan hizmet satın almak çözüm değil. Önemli olan kendin yapman.

BBNET
Geri