Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vps ubuntu server al yurt içi yurt dışı veya kendi evine server kur
kendi evindeki serverine vpn ile bağlan.. ancak maksimum download hızın evindeki upload hızını geçemez.
hatta bazı modemler vpne doğrudan bağlanabiliyor. okulunuzdaki ağın belli bir ip aralığınada bunu açabiliyorsunuz.
peki IPv6 tüneli, vpn ptp tunelin şifrelenmemiş hali gibi çalışmıyormu? Nasıl kurulur bir baktım ama karışık.
Bende vpn ile bir çözüm buldum diye düşünüyordum. standart portlar dışında çalışmıyormu.
bu kadarda olmazki her yöntemi engellemişler. Parayla kendi okulumuza aldık onuda iptal edin diyorlar. Öğrenci değil biz kullanıyoruz şahsi işlerimiz için ne karışıyorlar anlamıyorum.
madem yazmışlar ben de söyleyim, androidde çalışmaz sphipon ama windows 10 dahil tamamında çalışıyor. metro internette biraz daha zor oluyor ancak onda da problemsiz aşıyor. androidde bir ara hideninja çalışıyordu ama şimdi sanırım o da aşamıyor.