Mebpanel yok

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Okul web sitelerine mebbis üzerinden giriş yapabiliyorduk şimdi kaldırmışlar. Hayır da kaldırınca ne oluyor ne güzel duruyordu, şimdi yok.
Hergün saçmalık üstüne saçmalık yapmada üstlerine yok, Allah aşkına bu panele nasıl giriliyor bilen var mı?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-12-24 054106.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-24 054106.webp
    48.9 KB · Görüntüleme: 38
Var giriliyor, acaba idare seni mebpanelde kullanıcı olarak sildi mi o yüzden görünmüyordur.
Yok hocam, idare böyle bişi yapmaz, sordum bilgileri yok zaten. Siz edevlet ile mi giriş yapıyorsunuz hocam mebbise, bugün girdiniz mi panel varmı mebbis içinde.

Yok hocam, idare böyle bişi yapmaz, sordum bilgileri yok zaten. Siz edevlet ile mi giriş yapıyorsunuz hocam mebbise, bugün girdiniz mi panel varmı mebbis içinde.

Hocam aynı durumu ben de yaşamıştım, sonradan kendiliğinden geldi. Anlam verememiştim ben de. Sistemsel gibi duruyor sanırım.

Dün bi gariplik vardı zaten. Resim yüklüyorum on tane seçiyorum birinci resimden sonrakileri küçültüyor resimler aşırı ufak kalıyor, Ben de resimleri tek tek yükledim 23 tane resmi. Haberi yayınladıktan sonra da bir daha giriş yapamadım zaten hep hata verdi site.

Bizde de aynı sorun var. Yetkilerimi güncelle yapınca ilgili modül kayboldu.

Okul web sitelerine mebbis üzerinden giriş yapabiliyorduk şimdi kaldırmışlar. Hayır da kaldırınca ne oluyor ne güzel duruyordu, şimdi yok.
Hergün saçmalık üstüne saçmalık yapmada üstlerine yok, Allah aşkına bu panele nasıl giriliyor bilen var mı?

Son düzenleme:
ilksms
Geri