mebpanel e giriş yapılmıyor

Kodla Büyü

ferdierdem55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ben mebpanele girdim ama sanki sistem daha tam oturmamış. Sistemi anlamaya çalışırken aynı zamanda da bişeyler ekliyeyim dedim ama eklemedi. Sayfayı yenileyeyim dedim şimdide hiç açmıyor. Sizde de durum aynı mı acaba.

ferdierdem55' Alıntı:
Ben mebpanele girdim ama sanki sistem daha tam oturmamış. Sistemi anlamaya çalışırken aynı zamanda da bişeyler ekliyeyim dedim ama eklemedi. Sayfayı yenileyeyim dedim şimdide hiç açmıyor. Sizde de durum aynı mı acaba.
Seninki yine iyiymiş ben paneldeki menülerden bişeye tıklarsam ekranı yeniliyormuş gibi yapıp boş bir ekran çıkartıyor.

Sistem herhalde tam oturmamış belli. şimdi panel açıldı deneme haber ekliyeyim dedim ama resim eklemiyo :) Artık 1 haftada bunun sıkıntısıyla geçer :)

Yine açmıyo mebpanel. Neyse yarın bakalım bari. Ama bu işi sevdim ben. Tek tip site çok mantıklı oldu.

Ben de karne töreni haberini girecektim. Maalesef açamıyorum..

DaMieN' Alıntı:
Ben de karne töreni haberini girecektim. Maalesef açamıyorum..
ben de yaptım karne dağıttık haberi. Bir tek biz dağıttık sanıyordum ben. Müdür ısrarla haberi at deyince :) Bütün ülke meraktaydı acaba karne dağıttılar mı diye. İyi oldu siteye 2 günde 5 milyon ziyaretçi olmuş.

Ben de bir türlü mebpanel'e giriş yapamıyorum.Dünden beri deniyorum.Karne töreni ile ilgili resimler koyacaktım.

aynen hala açılmıyor, ya anlamıyorum çalışma yapıyorsun haber vermek zor mu bu kadar, anasayfaya koyarsın bir yazı şu tarihler arasında çalışma olacaktır diye, insanları zor durumda bırakıyorlar.

19.28 itibariyle halen panele giriş yapılamıyor arkadaşlar...

3 gündür panele giriş yapılamıyor da anlamadığım ne zaman bitecek bu çalışma.

Habib Hocam, cuma geç saatlerden beri bekliyorum. Yarın konusu tahmininiz mi yoksa duyum mu aldınız?

zulfikar1985' Alıntı:
Habib Hocam, cuma geç saatlerden beri bekliyorum. Yarın konusu tahmininiz mi yoksa duyum mu aldınız?
Sayın Hocam,

Kendi tahminim. Ancak önceki dönemlerde de bu şekliyle olur mesai başlayınca düzeltirlerdi. Buna dayanarak yarın düzeltirler diye umuyorum.

İyi çalışmalar.

An itibariyle panele giriş yapabildim arkadaşlar. Düzelmiş :+1:

Sabah 8'de açıldı bizimki... Şükür, sonunda bende girişleri tamamlayabildim.

BBNET
Geri