Mebkit yarışma platformu robot ekleme

Kodla Büyü

antigen

Aktif Üye
Merhaba, mebkit yarışma platformunda proje hazırlarken robot sahnesine geçmemiz gerekiyor ama hiçbir şekilde ekranda onunla ilgili bir yazı buton yok. Telefon tablet Pardus Windows değişik tarayıcılar denedim. İnternette kartın üzerinde çarpı işareti olmalı yada sabit ve değişkenlerin altında + simgesi olmaki gibi açıklamalae var. Benim ekranda hiçbiri yok. Mebkit simülasyon ekranı sizlerde nasıl görünüyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Screenshot_2026-05-08-13-47-42-721_com.android.chrome.webp

Mebkit robot yarışmasına mı başvuracaksınız hocam? Bize de geldi yazı ama nasıl yapılacak hiçbirşey anlamadım.

Merhaba, mebkit yarışma platformunda proje hazırlarken robot sahnesine geçmemiz gerekiyor ama hiçbir şekilde ekranda onunla ilgili bir yazı buton yok. Telefon tablet Pardus Windows değişik tarayıcılar denedim. İnternette kartın üzerinde çarpı işareti olmalı yada sabit ve değişkenlerin altında + simgesi olmaki gibi açıklamalae var. Benim ekranda hiçbiri yok. Mebkit simülasyon ekranı sizlerde nasıl görünüyor, yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 82326
Meb-kit kartı silip çizgi izleyen parçalarını mı ekleyeceğiz hocam? Bende karıştırdım sağı solu ama bulamadım.

Evet ilgili bir öğrencim var, kendisi phyton c++ öğrenmiş ben yapabilirim dedi. Robot kurdum verdim kodladi. genel olarak bazı şeyleri yaptı tabi yarışma düzeyinde değil. Mebkit platformda grup sınıf felan oluşturuluyor davet göndererek,
Online olacağı için online çalışma alanına ulaşamadık daha, açılıyor ama sahne değiştiremiyoruz, doğal olarak simülasyonda çalışma yapamıyoruz.

Meb-kit kartı silip çizgi izleyen parçalarını mı ekleyeceğiz hocam? Bende karıştırdım sağı solu ama bulamadım.
Evet öyle yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum, yarış zamanı devreleri kurmamız kodlamamiz için süre mi verecekler, ama kaç BT öğretmeni bulamadık nereden yapılacağını 😂,
Yarışmanın tam olarak nasıl olacağını kestiremedigimizden belki de suanlik öyle değişiklik yapamıyoruzdur, ama nasıl çalışacak mebkit ekipmanı olmayan

Evet öyle yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum, yarış zamanı devreleri kurmamız kodlamamiz için süre mi verecekler, ama kaç BT öğretmeni bulamadık nereden yapılacağını 😂,
Yarışmanın tam olarak nasıl olacağını kestiremedigimizden belki de suanlik öyle değişiklik yapamıyoruzdur, ama nasıl çalışacak mebkit ekipmanı olmayan
Çevrimiçi dediğine göre meb-kit platformu üzerinden yapılacak muhtemelen. Ama sistem çok kasıyor ve ne yapılacağı net değil. Robot yarışma süresi boyunca mı aktif olacak acaba. Bilen biri aydınlatsın bizi :)

ilksms
Geri