U ugurtire Üye Mesajlar 31 Cuma saat 12:58'de #1 Merhaba arkadaşlar MEB k12 panel açılmıyor bakım çalışması mı var sizlerde durum nedir?
P perfeks Üye Mesajlar 47 Cuma saat 13:57'de #2 ugurtire' Alıntı: Merhaba arkadaşlar MEB k12 panel açılmıyor bakım çalışması mı var sizlerde durum nedir? Genişletmek için tıkla ... Dün mebk12 panele girmeye çalıştığımda hata vermişti ve bir kaç yenilemeden sonra girmişti hocam. Ama bugün girmiyor..
ugurtire' Alıntı: Merhaba arkadaşlar MEB k12 panel açılmıyor bakım çalışması mı var sizlerde durum nedir? Genişletmek için tıkla ... Dün mebk12 panele girmeye çalıştığımda hata vermişti ve bir kaç yenilemeden sonra girmişti hocam. Ama bugün girmiyor..
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,795 Cuma saat 14:02'de #3 Şimdi bakmadım ama öyle dediğinde de hiç sorgulamıyorum. Bakım varsa vardır.
M muzyonur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 606 Cuma saat 15:35'de #4 5 gündür ne zaman baksam açılmıyor. LGS Tercih dönemiyle ilgili haber yapıcam açılsa...
M muzyonur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 606 Dün 15:51 da #6 isikayhan' Alıntı: Şu an açılıyor. Genişletmek için tıkla ... 9 günüdür ara ara baktım hale haber yapılamıyor. Açılsa da
isikayhan' Alıntı: Şu an açılıyor. Genişletmek için tıkla ... 9 günüdür ara ara baktım hale haber yapılamıyor. Açılsa da
M muzyonur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 606 Dün 16:00 da #7 Şimdi yine kontrol ettim google chrome da MEB siterleri sorunlu. OPERAda açılıyor. Bilmiyorum tek bende mi sorun.
Şimdi yine kontrol ettim google chrome da MEB siterleri sorunlu. OPERAda açılıyor. Bilmiyorum tek bende mi sorun.
pawofeagle Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 871 Dün 16:29 da #8 bende de açılmıyor ne opera nede chrome meb panel giriş olmuyor
kazuo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 708 Dün 16:36 da #9 Okulların siteleri, lgs'ye giren öğrenci velilerinin okullar hakkında bilgi aradığı şu günlerde neden çalışsın ki? Gereği yok.
Okulların siteleri, lgs'ye giren öğrenci velilerinin okullar hakkında bilgi aradığı şu günlerde neden çalışsın ki? Gereği yok.
M muhalif Üye Mesajlar 40 Dün 17:10 da #10 şu işi bile beceremiyoruz. diyecek bir şey bulamıyorum. işini savsakladığı için buna sebep olanların da canı cehenneme...
şu işi bile beceremiyoruz. diyecek bir şey bulamıyorum. işini savsakladığı için buna sebep olanların da canı cehenneme...