MEBKİT, Robotik Kodlama Seti ve Mebkit Çok Amaçlı Mobil Robot Platform Kiti videoları adım adım Youtube kanalımıza eklenmektedir.
Her bir video içeriği hem Arduino kodlaması üzerine hem de mBlock blok tabanlı kodlama üzerine anlatılmıştır. Videolarda devre bağlantı şeması üzerine anlatımlar yapılmış olup gerekli yerlerde temel elektrik elektronik bilgileri ve kart üzerindeki bileşenlerin yapısı anlatılmıştır. Videolar hazırlandıkça Youtube kanalımıza eklenecektir.
Youtube Kanal Linki:
www.youtube.com
MEBKİT Oynatma listesi içerisinde eklenmiş videoları bulabilirsiniz.
Youtube MEBKİT Oynatma Listesi Linki:
İlk devre tasarım videosunu da buraya ekleyeyim.
Eğer videoları beğenirseniz kanalımıza abone olmayı unutmayınız. Ayrıca eğitim videolarından daha fazla öğretmen arkadaşlarımızın ve öğrencilerin haberdar olması için gruplarınızda paylaşırsanız sevinirim.
Eğitim Sitemizde, MEBKİT devrelerine ait devre bağlantı şemasını, Arduino kodlarını ve mBlock blok şemasını bulabilirsiniz. Ayrıca eğitim sitemizde Arduino ve mBlock devrelerine ait birçok projeye de ulaşabilirsiniz.
egitim.ahmetcandemir.com.tr
Her bir video içeriği hem Arduino kodlaması üzerine hem de mBlock blok tabanlı kodlama üzerine anlatılmıştır. Videolarda devre bağlantı şeması üzerine anlatımlar yapılmış olup gerekli yerlerde temel elektrik elektronik bilgileri ve kart üzerindeki bileşenlerin yapısı anlatılmıştır. Videolar hazırlandıkça Youtube kanalımıza eklenecektir.
Youtube Kanal Linki:
Ahmet Candemir
Kanalımda; eğitimde yapay zeka sitelerini kullanma, Web2.0 araçlarının tanıtımı, Excel püf noktaları, temel elektrik ve elektronik devreler, Robotik kodlama, Arduino, mBlock, Tinkercad, Fritzing programlarının kullanımı, devre tasarımları, kod paylaşımı, sorunlar ve çözüm önerilerini bulacaksınız.

MEBKİT Oynatma listesi içerisinde eklenmiş videoları bulabilirsiniz.
Youtube MEBKİT Oynatma Listesi Linki:

İlk devre tasarım videosunu da buraya ekleyeyim.
Eğer videoları beğenirseniz kanalımıza abone olmayı unutmayınız. Ayrıca eğitim videolarından daha fazla öğretmen arkadaşlarımızın ve öğrencilerin haberdar olması için gruplarınızda paylaşırsanız sevinirim.
Eğitim Sitemizde, MEBKİT devrelerine ait devre bağlantı şemasını, Arduino kodlarını ve mBlock blok şemasını bulabilirsiniz. Ayrıca eğitim sitemizde Arduino ve mBlock devrelerine ait birçok projeye de ulaşabilirsiniz.
Ahmet Candemir Eğitim Portalı - Robotik Kodlama - Web Tasarım - Teknoloji
Robotik Kodlama - Web Tasarım - Teknoloji

Son düzenleme: