güzel sistem ben de kurmak isterimalpi' Alıntı:isteyen olursa hemen bu sistemi kendi okullarına kurabiliriz .... verdiğim şifre ilçemizde bir okulun şifresi bu şekilde tum kurumların sitesini yaptım ...
hocam il ve ilçe milli eğitim sayfaları zorunlu hale geldi okullar kesin zorunlu hale gelicekergany' Alıntı:15 Kasımda bu şablonu (yönetim panelli falan)zorunlu hale getireceklermiş zaten öyle dediler Nuray Hanım
Ben de okullar için söylemiştim zaten öğretmenimaytduman' Alıntı:hocam il ve ilçe milli eğitim sayfaları zorunlu hale geldi okullar kesin zorunlu hale gelicekergany' Alıntı:15 Kasımda bu şablonu (yönetim panelli falan)zorunlu hale getireceklermiş zaten öyle dediler Nuray Hanım
pardon o zaman dalgınlığıma gelmişergany' Alıntı:Ben de okullar için söylemiştim zaten öğretmenimaytduman' Alıntı:hocam il ve ilçe milli eğitim sayfaları zorunlu hale geldi okullar kesin zorunlu hale gelicekergany' Alıntı:15 Kasımda bu şablonu (yönetim panelli falan)zorunlu hale getireceklermiş zaten öyle dediler Nuray Hanım![]()