:+1: :+1: :+1:serdemir' Alıntı:elrond' Alıntı:...tesettürlü olarak resmi bir kuruma resim vermek başınızı ağrıtmaz umarım...
Şuanda mümkün değil arıtması. 10 sene önce olsaydı sorun olurdu.
Sayın Arkadaşım,aytduman' Alıntı:Hocam ben de sizin şablonu kullandım hakknızı helal edin,ufak tefek katkılar sağlayarak bu hale geldi,sanırım arkadaşlar tüm dosyaları istiyor...ama kota sınırından yükleyemedim
bu benim tercihimdi hocam,ama imza sirküsünde müdür yardımcısından sonra benim ismim açılır,ne gereği var insanların gözüne sokar gibi dimic1han' Alıntı:Her okul sitesinde dikkatimi çeken bir konu var;
Kadromuz kısmındaki öğretmenlerin sırası neye göre yapılır?
Bunu düzenleyen bir resmi yazı var mıdır?
Yoksa okul müdürünün önemli gördüğü öğretmenler başa yazılır da en sona bilişim öğretmeni mi yazılır?![]()
:+1: :+1: azcık emek sarfedelim diyosunuz haklısınz dacelalucar' Alıntı:Sayın Arkadaşım,aytduman' Alıntı:Hocam ben de sizin şablonu kullandım hakknızı helal edin,ufak tefek katkılar sağlayarak bu hale geldi,sanırım arkadaşlar tüm dosyaları istiyor...ama kota sınırından yükleyemedim
talepte bulunan arkadaşlar az çok html bilgisine sahip iseler ara sayfaları kısa sürede yapabilirler... Bunun için sizin sitenizi tamamen yüklemeniz gerekmiyor... Ben gerekli dosyaları sıkıştırıp okul sitema attım arzu eden oradan alabilir... Düzenlemesi de alan arkadaşlara kalmıştır.. Şablonu kullanmak herkese serbesttir... Şablon içerisinde kodlanmış olan ismimi silmeyi unutmayın...
ben de celal beyin şablonunu kullandım,hocam eklemiş zaten kullanabilirsinizformator11' Alıntı:Hocam site çok güzel olmuş. en kısa zamanda paylaşmanız dileğiyle..
saygılar
hocam ben kendi okulum için söyleyeyim alfabetik sıraya göre yaptım.. örneğin ali aslı vs vs vs ben ismimde z harfi ile başladığı için mecbur sona kaldımc1han' Alıntı:Her okul sitesinde dikkatimi çeken bir konu var;
Yoksa okul müdürünün önemli gördüğü öğretmenler başa yazılır da en sona bilişim öğretmeni mi yazılır?![]()
evet anlatabilir mi?cemreerva' Alıntı:ya biri bu şablonların nasıl kurulduğunu anlatabilirmi
alfabetik sırayı ben de düşündüm de,branşların gruplaşması daha mantıklı geldi bana,dediğiniz şekilde biraz karmaşık görüntü oluşuyorelrond' Alıntı:hocam ben kendi okulum için söyleyeyim alfabetik sıraya göre yaptım.. örneğin ali aslı vs vs vs ben ismimde z harfi ile başladığı için mecbur sona kaldımc1han' Alıntı:Her okul sitesinde dikkatimi çeken bir konu var;
bence alfabetik sıraya göre yapılması daha uygun...
bu sitede okul için biçok kullnışlı şablon bulunmakta,öncelikle bu şablonda yer alan html uzantılı dosyaları düzenleyeceğiniz programa ihtiyaç var,dreamweaver ,ace html freeware vb...eminim biraz uğraşırsanız çözersiniz :+1:gülhan35' Alıntı:evet anlatabilir mi?cemreerva' Alıntı:ya biri bu şablonların nasıl kurulduğunu anlatabilirmi
önerinizi uygulicam hocam :alkis:olcaysahan' Alıntı:branşları gruplandırıp alfabetik sırlayınca beden eğitimi 1 bilişim 2 oluyor hem en önde değiliz hemde dersimizi küçümseyen türkçeci matematikci arkadaşlara nisbet olur
:+1: :alkis: :alkis: tebrk etmek lazımalpi' Alıntı:ya arkadaşlar bence bu kadar uğraşmaya değmez igdir mem yapmış harika bir sistem tek tıkla sistem kuruluyor siz sadce menü ve içeriği yapıyorsunuz buradan inceleyin isteyen olurda yardımcı olabilirim buradan iğdır mem deki arkadaşlar çok tşk ediyor ...
http://igdir.meb.gov.tr/moduller/index. ... dex.php%3F burdan inceleyin...
kullanıcı adı: 639436
şifre: 639436
aytduman' Alıntı:önerinizi uygulicam hocam :alkis:olcaysahan' Alıntı:branşları gruplandırıp alfabetik sırlayınca beden eğitimi 1 bilişim 2 oluyor hem en önde değiliz hemde dersimizi küçümseyen türkçeci matematikci arkadaşlara nisbet olur
az önce düzelttim branş ve kendi içinde alfabetik sıra şeklindeasp-php' Alıntı:aytduman' Alıntı:önerinizi uygulicam hocam :alkis:olcaysahan' Alıntı:branşları gruplandırıp alfabetik sırlayınca beden eğitimi 1 bilişim 2 oluyor hem en önde değiliz hemde dersimizi küçümseyen türkçeci matematikci arkadaşlara nisbet olur
Tüm öğretmenler alfabetik liste...
Örnek: http://www.buhat.k12.tr/bran%C5%9F-%C3% ... rimiz.html
aytduman' Alıntı::+1: :alkis: :alkis: tebrk etmek lazımalpi' Alıntı:ya arkadaşlar bence bu kadar uğraşmaya değmez igdir mem yapmış harika bir sistem tek tıkla sistem kuruluyor siz sadce menü ve içeriği yapıyorsunuz buradan inceleyin isteyen olurda yardımcı olabilirim buradan iğdır mem deki arkadaşlar çok tşk ediyor ...
alpi' Alıntı:ya arkadaşlar bence bu kadar uğraşmaya değmez igdir mem yapmış harika bir sistem tek tıkla sistem kuruluyor siz sadce menü ve içeriği yapıyorsunuz buradan inceleyin isteyen olurda yardımcı olabilirim buradan iğdır mem deki arkadaşlar çok tşk ediyor ...
ben açtım bu kullanıcı adı ve şifreyle,sizde neden açılmadı anlamadım :shock:ymanav' Alıntı:alpi' Alıntı:ya arkadaşlar bence bu kadar uğraşmaya değmez igdir mem yapmış harika bir sistem tek tıkla sistem kuruluyor siz sadce menü ve içeriği yapıyorsunuz buradan inceleyin isteyen olurda yardımcı olabilirim buradan iğdır mem deki arkadaşlar çok tşk ediyor ...
Hocam kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmam mümkün olmadı.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
hocam ben girebiliyorumymanav' Alıntı:alpi' Alıntı:ya arkadaşlar bence bu kadar uğraşmaya değmez igdir mem yapmış harika bir sistem tek tıkla sistem kuruluyor siz sadce menü ve içeriği yapıyorsunuz buradan inceleyin isteyen olurda yardımcı olabilirim buradan iğdır mem deki arkadaşlar çok tşk ediyor ...
Hocam kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmam mümkün olmadı.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.