Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maxthon da işe yaramadı arkadaşım birinci menü başvuru menüsü çalışıyo fakat alt menü çalışmıyor. Aynı exporer daki gibi
İe 10 da mebbiste uyumluluk modu işareti çıkmıyo ki anlamadım bu işi.
Aynı şeyleri deniyorum adreste sıkıntı yok mebbise giriyorum fakat alt menüler açılmıyor.
Mebbisteki alt menüler ve E okuldaki kaydet ve rapor butonları çalışmıyor.
Bu sorun yüzünden kafayı yemek üzereyim.
mebbisin alt menülerine bir türlü giremiyorum.
explorerı önceki sürümlere düşürdüm-yükselttim, uyumluluk modunu denedim, varsayılana ayarladım, javayı güncelledim vs vs bir türlü çözemedim. Bakmadığım site forum kalmadı. Henüz bunu çözüme kavuşturmuş olan bir yazı da görmedim. Explorer ı karıştırken F12 Geliştirici ayarlarından birşeyler buldum. Fakat hatayı internette arattığımda sadece ingilizce metinler çıktı karşıma. Bulduğum şey şu: açılır menülerle ilgili
SCRIPT5009: 'GosterSakla' tanımsız
diye kırmızı bir uyarı var. Bu ekran açıkken il içi özre bağlı yer değiştirmeleri tıkladığımda hata uyarısı geliyor ve hata ayıkla dediğim zaman ise geliştirici ayarları ekranında aşağıdaki ekran görüntüsünü alıyorum:
Bu hatayı araştırdığımda ise aşağıdaki sayfada bilgi bulabildim. http://msdn.microsoft.com/tr-tr/library/xyf5fs0y(v=vs.94).aspx
ama bu sayfada ne dediğini hiç mi hiç anlamadım.
Alanım bilgisayar değil. Ancak buraya kadar gelebildim. Sanırım bu sorunun kaynağı nedeni ve çözümü bu ekran görüntüsünde yatıyor. Ama dedim ya ben ancak buraya kadar gelebildim. Yardımcı olabilecek arkadaşa minnettar olacağım