Mebbise nasıl girecez.

Kodla Büyü

xasi05x

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bilgisayarım windows 8 ve İE10 tarayıcıyla bir türlü mebbise girip tayin isteyemiyorum. Ne yaptım sa olmadı.

Bunun bi çözümünü bilen varmı.

maxthon da işe yaramadı arkadaşım birinci menü başvuru menüsü çalışıyo fakat alt menü çalışmıyor. Aynı exporer daki gibi
İe 10 da mebbiste uyumluluk modu işareti çıkmıyo ki anlamadım bu işi.

bende de ie10 var ama ben tayin istedim...başka bir sorun olmasın veya güncel versiyon ile alakalı olabilir.

Windows 8 ve Windows RT için Internet Explorer 10 kullanıyorsunuz. diyor. bende anlamadım bu işi

çözümü basit explorer da F12 geliştiriceileri aç orada aşağıda explorer 10 yazan yere tıkla uyumluluk modunu sec sayfa karsında hocam

Aynı şeyleri deniyorum adreste sıkıntı yok mebbise giriyorum fakat alt menüler açılmıyor.
Mebbisteki alt menüler ve E okuldaki kaydet ve rapor butonları çalışmıyor.

Bu sorun yüzünden kafayı yemek üzereyim.
mebbisin alt menülerine bir türlü giremiyorum.
explorerı önceki sürümlere düşürdüm-yükselttim, uyumluluk modunu denedim, varsayılana ayarladım, javayı güncelledim vs vs bir türlü çözemedim. Bakmadığım site forum kalmadı. Henüz bunu çözüme kavuşturmuş olan bir yazı da görmedim. Explorer ı karıştırken F12 Geliştirici ayarlarından birşeyler buldum. Fakat hatayı internette arattığımda sadece ingilizce metinler çıktı karşıma. Bulduğum şey şu: açılır menülerle ilgili

SCRIPT5009: 'GosterSakla' tanımsız

diye kırmızı bir uyarı var. Bu ekran açıkken il içi özre bağlı yer değiştirmeleri tıkladığımda hata uyarısı geliyor ve hata ayıkla dediğim zaman ise geliştirici ayarları ekranında aşağıdaki ekran görüntüsünü alıyorum:

Uploaded with ImageShack.us

pnjy.jpg

Bu hatayı araştırdığımda ise aşağıdaki sayfada bilgi bulabildim.
http://msdn.microsoft.com/tr-tr/library/xyf5fs0y(v=vs.94).aspx
ama bu sayfada ne dediğini hiç mi hiç anlamadım.
Alanım bilgisayar değil. Ancak buraya kadar gelebildim. Sanırım bu sorunun kaynağı nedeni ve çözümü bu ekran görüntüsünde yatıyor. Ama dedim ya ben ancak buraya kadar gelebildim. Yardımcı olabilecek arkadaşa minnettar olacağım

BBNET
Geri