okyay Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 359 24 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar mebbis.meb.gov.tr orgm.meb.gov.tr meb.gov.tr .... neden açılmıyor. Bilen var mı? Ben de İnternet var diğer sitelere girebiliyorum. Meb sunucularında mı problem var biliyor musunuz? Ekli dosyalar upload_2020-6-24_15-34-36.png 360.8 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar mebbis.meb.gov.tr orgm.meb.gov.tr meb.gov.tr .... neden açılmıyor. Bilen var mı? Ben de İnternet var diğer sitelere girebiliyorum. Meb sunucularında mı problem var biliyor musunuz?
timeless Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 388 24 Haziran 2020 #2 E okul ve mebbise girdim sıkıntı yok hocam.
okyay Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 359 24 Haziran 2020 #3 Az önce eşimin telefonun hotspotu ile laptop a bağlıydı giremedim. Fakat benim telefonun hotsput u ile denedim girdi. Sebebi ne olabilir. diğer sitelerde sıkıntı olmuyor giriyor.
Az önce eşimin telefonun hotspotu ile laptop a bağlıydı giremedim. Fakat benim telefonun hotsput u ile denedim girdi. Sebebi ne olabilir. diğer sitelerde sıkıntı olmuyor giriyor.