MEBBİS'e sınav ve borçlanma bilgileri eklenmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan md4483
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

md4483

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mebbise yeni başlıklar eklenmiş arkadaşlar sınav bilgisi tamamda borçlanma bilgileri başlığı ne için

Sınav bilgilerinde 2005 te son sınıfta okurken girmiş olduğum les sonucu var şaşırdım. Neden Böyle bir şeye gerek duyulmuş ki.

gipart' Alıntı:
Sınav bilgilerinde 2005 te son sınıfta okurken girmiş olduğum les sonucu var şaşırdım. Neden Böyle bir şeye gerek duyulmuş ki.

ölesine bir mebbise giriyim dedim sınav bilgileri bölümünü görünce şaşırdım açıkçası.....hem les hem de ales olmak üzere 2sınavım tüm bilgileri sistemde mevcut.......ben kimseye bu konuda bir bilgi vermedim.....herhalde ösymden almışlar.....açıkçası neden böyle bir başlık açmışlar merak ettim.....bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim....

muhtemelen e-devlet projesi kapsamında meb,sgk-ösym vs vs tüm kurumlar birbiri ile entegre bilgi alışverişinde bulunacaklar.
eskisi gibi derece kademelerin maliyeye bildirilmesi yerine mebbis kayıtlarından birçok bilgi otomatik çekilerek prosedür azaltılacak tahminimce

md4483' Alıntı:
borçlanma bilgileri ne için acaba
Askerlik borçlanması yapıp,sonradan bu süreyi emekli sandığına ödeyenlerin verilerini girmek için.Bu çalışmalar 'bir tuşla' emekli olma çalışmalarının alt yapısı içindir.

BBNET
Geri