MEBBİS Ek Ders Modülü

Kodla Büyü
Merhabalar Okulumuzda kadrosu bulunan 3 öğretmenin görevlendirme bilgileri ve kurum bilgileri tabloda gösterdim. Bu 3 öğretmenin haftalık kaç saat ek ders alması gerekir ? Yine bu 3 arkadaştan hangisi ya da hangileri İkili eğitimden dolayı +2 saat ek ders alabilirler mi? Konuya hakim uzman arkadaşlar bakıp bilgi verirlerse çok memnun olurum . Şimdiden teşekkür ederim.

Bakınız:

Bakınız:

Öncelikle Teşekkür ederim hocam. Bu ve başka bir çok kaynağa baktım . Emin olmak için emin ellere de bir sorayım dedim. Benim yorumum;

Ali Hoca haftalık 18 saat ek ders +2 ikili eğitim alamaz ( 16. Maddeden görevlendirildiği için)

Recep Hoca Haftalık 19 saat ek ders +2 eğitim alır ( 22. Maddeden görevlendirildiği ve kadrosunun bulunduğu okul ikili eğitim olduğundan. 22. Maddeden görevlendirildiği Valilik olurunda yazıyor ama mebbiste geçici görevlendirme gözüktüğü için sistem 18 saat veriyor +2 yi vermiyor. Acaba ilçe mem görevlendirmeyi mi yanlış girdi diye düşünüyorum.)

Hüseyin Hoca haftalık 18 saat ek ders. +2 alamaz. ( 16. Maddeden görevlendirildiği için)

Öncelikle Teşekkür ederim hocam. Bu ve başka bir çok kaynağa baktım . Emin olmak için emin ellere de bir sorayım dedim. Benim yorumum;

Ali Hoca haftalık 18 saat ek ders +2 ikili eğitim alamaz ( 16. Maddeden görevlendirildiği için)

Recep Hoca Haftalık 19 saat ek ders +2 eğitim alır ( 22. Maddeden görevlendirildiği ve kadrosunun bulunduğu okul ikili eğitim olduğundan. 22. Maddeden görevlendirildiği Valilik olurunda yazıyor ama mebbiste geçici görevlendirme gözüktüğü için sistem 18 saat veriyor +2 yi vermiyor. Acaba ilçe mem görevlendirmeyi mi yanlış girdi diye düşünüyorum.)

Hüseyin Hoca haftalık 18 saat ek ders. +2 alamaz. ( 16. Maddeden görevlendirildiği için)

Doğru görünüyor.
Kurum bilgileri ekranında ikili eğitim yapıldıysa, ilgili yerde “vekâletten” yazmıyor muhtemelen:

IMG_1519.webp

sistem otomatik veriyor zaten, bize (müdür yardımcılarına) müdahale hakkı vermiyor. sadece kbs ye yükleme yapınca elle silinebilir, o da yanlış olur, devletin verdiğini biz neden silelim..

BBNET
Geri