MEBBİS Bilgi Güncelleme İşlemleri ???

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar ben ilçedeki öğretmenlerin mebbis bilgilerini güncellemek için aşağıdaki formu öğretmenlere doldurttum.

Ancak ilçe şifresiyle mebbise girdiğimde "Görevlendirme" hariç hiçbir işlemi yapamıyorum. "Kaydet" butonu sürekli pasif. (Mesela öğretmen fotoğraflarını bile güncelleyemedim. Hatta kendi fotoğrafımı da :!: )

Acaba yanlış menülere mi bakıyorum yoksa yanlış şifreyle mi giriyorum. (Yetkili şifresi olmayabilir belki)

Mebbise ilk yönetici şifresiyle girdiğimde yukarıdaki pencere geliyor.

1- Mebbis bilgi güncelleme formu doğru mu / yeterli mi ?

2- İlçede mebbis yöneticisi olup bilgi güncelleyebiyen oldu mu? (Tarif edebilir misiniz?)

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• mebbis_bilgi_gunc.jpg
    mebbis_bilgi_gunc.jpg
    32.9 KB · Görüntüleme: 5,929
  • mebbis.jpg
    mebbis.jpg
    58.6 KB · Görüntüleme: 5,913
  • mebbis_ilk.png
    mebbis_ilk.png
    180.5 KB · Görüntüleme: 5,899
hocam ilçede görevli değilim yada ilçedeki yetkilerinize tam olarak vakıf değilim. Ancak geçen ay mebbis bilgimin güncellenmesi gerekti, ilçedekiler kendilerinin yapamadığını söyledi dilekçe yazdım ile gönderdik, onlar güncellediler.

Sayın Hocam,

Filtreden dolayı resimleri göremiyorum ama tahminimi söyleyim. Kaydet butonun pasif olmasının nedeni il MEM tarafından size yetki verilmemiştir.

Akşam bakar daha ayrıntılı bilgi veririm.

İyi çalışmalar.

sgulkurusu' Alıntı:
hocam ilçede görevli değilim yada ilçedeki yetkilerinize tam olarak vakıf değilim. Ancak geçen ay mebbis bilgimin güncellenmesi gerekti, ilçedekiler kendilerinin yapamadığını söyledi dilekçe yazdım ile gönderdik, onlar güncellediler.

Hocam bana da ilçe Mebbis şifresini verdiler fakat bu şifreyle henüz (Habib Ocak hocamızın yardımıyla) öğretmeni başka okulda görevlendirmeden başka bir işlem yapamadım. Sadece ilçedeki tüm öğretmenlerin mebbisteki bilgilerini görebiliyorum. Ama bir şekilde düzeltme-düzenleme yapabilmemiz lazım diye düşünüyorum.

Bilen varsa bir açıklayıverin arkadaşlar.

AKADEMİA' Alıntı:
sgulkurusu' Alıntı:

Hocam bana da ilçe Mebbis şifresini verdiler fakat bu şifreyle henüz (Habib Ocak hocamızın yardımıyla) öğretmeni başka okulda görevlendirmeden başka bir işlem yapamadım. Sadece ilçedeki tüm öğretmenlerin mebbisteki bilgilerini görebiliyorum. Ama bir şekilde düzeltme-düzenleme yapabilmemiz lazım diye düşünüyorum.

Bilen varsa bir açıklayıverin arkadaşlar.
Sayın Hocam,

İl MEBBİS Yöneticinizle görüşün. Büyük ihtimal size yetki vermemiştir. Yani MEBBİS'teki bazı işleri siz yapabiliyorsunuz diğerlerini de İl MEM yapıyor. Size yetki verirse aynı işlemleri sizde yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Teşekkürler Habib hocam. Ben ili arayım o zaman.

Yardımlarınızdan dolayı tekrar teşekkürler.

Normal şartlarda (yetki verilmişse) İlçe MEM kullanıcısı ile resim güncelleyebilirsiniz. Öncelikle o kurum (Kurum İl / İlçe seç ekranı) olmalısınız. Siz de il ve ilçe seçili gelir, ilgili kurumu seçip bilgileri al deyip resim güncelleme yapabilirsiniz.

Bunu denediğiniz halde kaydet pasif geliyorsa %100 yetki verilmemiştir. İl MEBBİS yetkilisi ile görüşmeniz gerekiyor.

mebbisci' Alıntı:
Normal şartlarda (yetki verilmişse) İlçe MEM kullanıcısı ile resim güncelleyebilirsiniz. Öncelikle o kurum (Kurum İl / İlçe seç ekranı) olmalısınız. Siz de il ve ilçe seçili gelir, ilgili kurumu seçip bilgileri al deyip resim güncelleme yapabilirsiniz.

Bunu denediğiniz halde kaydet pasif geliyorsa %100 yetki verilmemiştir. İl MEBBİS yetkilisi ile görüşmeniz gerekiyor.

Hocam ilçe şifresiyle giriş yapınca aşağıdaki ekran geliyor ve "Kurum Seçme" işlemini bilmiyorum. Ne yapmam lazım?

Ekli dosyalar

• mebbis_ilk.png
    mebbis_ilk.png
    180.5 KB · Görüntüleme: 5,631
BBNET
Geri