metodi
Site Gezgini
MEB yeni logosunu farklı ölçü ve formatlarda(PNG,JPG) düzenledim. Afişlerde ve farklı çalışmalarda kullanacaklara mutlaka lazım olur diye paylaşıyorum.
Hocam haber yaptılar memurlar.net te mebpersonel.com da söylenti vardı önceden.Teşekkürler hocam. Ne zaman değişti ki logo?
hocam yarın vektörel formatı MEBin kendi sitesinde yayımlanacakmış. O zaman tekrar düzenlerim konuyu.Katmanları görebilirsiniz.katmanları nasıl düzenleyebilirim cs3 ile açtım katmanları göstermedi de
hocam zip dosyanızı indiriyorum fakat dosyada sıkıntı var.MEB yeni logosunu farklı ölçü ve formatlarda(PNG,JPG) düzenledim. Afişlerde ve farklı çalışmalarda kullanacaklara mutlaka lazım olur diye paylaşıyorum.
Logo konusunda uzman olmadığım için eleştiri yapmayacağım ama aklima takılan iki konuyu tamamen öğrenmek için sorayım?
1. Türk bayrağının beyaz zemin kırmızı ay-yıldız şeklinde kullanımı kurumsal açıdan uygun mudur?
2. Türkiye Cumhuriyeti yazısının aşağıdan baslamak yerine üstte olsa da meb yazısı dairenin altına yazılsa daha uygun olmaz mı