Aidata mini pc mi hocamSınıfı kurulan var mı? Bizim bilgisayarlar geldi kurulum kaldı
Hocam tatilde gelmiş, idare dell all in one dedi.Aidata mini pc mi hocam
İlk gönderide @kgunduz hocam aslında özetlemiş. Bilişim Teknolojileri Sınıflarına el atılıyor 1 ve 2'inci tiplerde. Üçüncü ise sanırım şu: https://fclturkiye.eba.gov.tr/Bu tip 1-2-3 hakkında proje içerikleri hakkında genel bilgisi olan ve bilgilendirme yapabilecek zümremiz varsa bir bilgilendirme yazısı paylaşsa , ne olacak ne gelecek bir bilgi sahibi olsak en azından.
Tip1: altyapısı sağlam olup bilgisayarları eskimiş olan kurulum.sadece bilgisayarlar yenilenecek.Bu tip 1-2-3 hakkında proje içerikleri hakkında genel bilgisi olan ve bilgilendirme yapabilecek zümremiz varsa bir bilgilendirme yazısı paylaşsa , ne olacak ne gelecek bir bilgi sahibi olsak en azından.
O değişiyor sanırım. Bize HP AiO geldi.Tip 1 BT labların sadece bilgisayarları yenilenecek, aidata mini pc gelecek.
pcler kaç gün kutuda bekledi bizimkiler kutuda duruyor labdaO değişiyor sanırım. Bize HP AiO geldi.
Ben geldiği tarihi bilmiyorum. Pazartesi günüydü müdür yardımcısı 27 bilgisayar geldi geçen hafta dedi. Nereye sığacak o kadar bilgisayar yenilikçi sınıfa dedim. 19 tanesi senin labaratuvara kurulacakmış dedi. O hafta içinde çarşamba günü kurdular. Karneden 2 hafta önce gelmiş makineler, karne haftasından önceki hafta da kuruldu.pcler kaç gün kutuda bekledi bizimkiler kutuda duruyor labda
Hocam ağustos ayında bir bilişim öğretmeni arkadaşım, meb bilişim sınıflarını yeniliyor senin sınıfın yoksa veya eskiyse başvur dedi.Bu Bt sınıfları için başvuru yapmaya gerek var mı arkadaşlar kriterleri nedir nasıl başvuruluyor benim pek bilgimde yok açıklarsanız sevinirim
Bütün illerde tip 2 ve tip 3 yenilikçi sınıf kurulumu yapılan okulların öğretmenlerine 25 saatlik Yenilikçi öğrenme ortamlarında aktif öğrenme eğitimi verilecek. Çorum'da Mart ayına kadar 3 okulda kurs vereceğiz.Konya şubat ayı içerisinde tip2 lablar için (resen) eğitim verecek. Muhtemelen diğer illerde de benzer bir süreç olacaktır.