Meb Web Yeni Kullanıcı Ekleme

Kodla Büyü

guldenmy

Aktif Üye
Arkadaşlar sisteme evde de girebilmek için yeni kullanıcı eklerken okulun mail adresi yerine kendi adresimi versem mail gelir mi? bir de gelen şifre mailini evdeki bilgisayardan mı açmamız gerekiyor?
son olarak okulun mail adresine gelen şifre değiştirme linkinde tıklayınız yazan yer aktif değil. Nasıl çözdünüz? bu konuyla ilgili o kadar çok sayfa var ki tam olarak bulamadım.
şimdiden teşekkürler...

kendi mailinize şifre çok geç geliyor! ip değiştirmek için tıklayınız outlook ile açtığınızda çıkıyor yada web mailden açıp dosya olarak kaydedip linki görebilirsiniz.

Demhar' Alıntı:
kendi mailinize şifre çok geç geliyor! ip değiştirmek için tıklayınız outlook ile açtığınızda çıkıyor yada web mailden açıp dosya olarak kaydedip linki görebilirsiniz.
teşekkürler hocam

başka mail adreslerine link geliyor. eğer evdeki modemi kapatmıyorsanız bir kere ip değişikliği onayladınız mı sonra normal giriş yapabilirsiniz...

kuyakar' Alıntı:
başka mail adreslerine link geliyor. eğer evdeki modemi kapatmıyorsanız bir kere ip değişikliği onayladınız mı sonra normal giriş yapabilirsiniz...
teşekkürler. bu durum sanırım okulda kullandığım diğer kullanıcıyı etkilemiyor değil mi?

ip değişikliği istiyorum onaylanıyor ama yinede evden giremiyorum... ip nasıl değişir yahu...

Yeni kullanıcı oluşturun. Oluşturulan kullanıcıya şifre yenileme maili gönderin. (Kullanıcılar listesinde anahtar ikonuna basın.) mail anında gelecektir. Sorunsuz mail link arama derdi yok.

Yeni kullanıcı oluşturun. Oluşturulan kullanıcıya şifre yenileme maili gönderin. (Kullanıcılar listesinde anahtar ikonuna basın.) mail anında gelecektir. Sorunsuz mail link arama derdi yok.

harbi sıyıracam :verymad: , yeni kullanıcı olusturdum mailime link geldi tıkladım sifre olusturdum. bu sifreyi acılan yerde mi girecem nerde girecem. yonetici panelime evde girmek istiyorum evden mailimi actıgımda sifreyi alıyorum fakat girdigimde sifre hatalı diyor , bu 8 karakterli sifreyi nerde girecem ltfen yardım..

muallimtamer' Alıntı:
ip değişikliği istiyorum onaylanıyor ama yinede evden giremiyorum... ip nasıl değişir yahu...
ip değişikliği uyarısı geldiği zaman aşağıda konun altında "ip değiştir" bağlantısı çıkar. buraya tıklayarak devam etmek gerekir...

enigmawall' Alıntı:
harbi sıyıracam :verymad: , yeni kullanıcı olusturdum mailime link geldi tıkladım sifre olusturdum. bu sifreyi acılan yerde mi girecem nerde girecem. yonetici panelime evde girmek istiyorum evden mailimi actıgımda sifreyi alıyorum fakat girdigimde sifre hatalı diyor , bu 8 karakterli sifreyi nerde girecem ltfen yardım..
kullanıcı adı kısmına yeni kullanıcının mailini şifre kısmına da oluşturduğun şifreyi hocam. olmuyo mu?

enigmawall' Alıntı:
aynı durum benim için de söz konusu
adalim' Alıntı:
böyle yaptığım zaman da hep aynı uyarı geliyor
yanlış kullanıcı adı ya da şifre girdiniz vs vs vs
evden kullanamayacak mıyım? okulda bir odam bile yok fen ve sosyal derslerinde öğrenciler bt yi kullanınca boştayım bu sefrede atıl pc yok evden yaparım diyordum :?

hocam kullanıcı olusturdugunuz mail adresiyle giriyorsunuz oluyor.. bende bugun ogrendim, deneyin yapamazsanız yazın adım adım anlatayım.....

kuyakar' Alıntı:
enigmawall' Alıntı:
kullanıcı adı kısmına yeni kullanıcının mailini şifre kısmına da oluşturduğun şifreyi hocam. olmuyo mu?
yaptım hocam yardımlarınızla sagolun....

Ben yapamıyorum.Müdür de kendiside kullanmak istedi.Yeni kullanıcı ekledim.Kullancıya şifre gönder yaptım.Mynet hesabı varmış.Oraya geldi şifreyi belirledik.Mebpanele yeniden geldik.Mynetli maili ve yeni şifryi yazdık ama olmuyor.Kullanıcı adı ya da şifre hatalı mesajı geliyor.Ne yapmam lazım?Acaba mynet hesabı olduğu için mi açmıyor?

Re: ACİL - Meb Web IP DEĞİŞTİRME MAİLİ GELMİYOR

Merhaba arkadaşlar ; bu mail adresimizin şifresini buldum ancak bu sefer de IP değiştirmek istermisiniz? ifadesinde değiştirme linkini mail adresine göndersin diye Tamam tuşuna bastığımızda ; Yeniden DENE butonu geliyor ve yeniden dene dediğimizde güvenlik kodu yanlış diyor bir türlü ip değiştirme linki mail adresime gelmiyor çıldırmak üzereyim acil yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum...Teşekkürler...........

BBNET
Geri