meb web video sorunu?

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
Bugün ilçede bi müdürüm elinde 60 mb lık bi mp4 video ile geldi siteye yüklemek için bu video yu nasıl atacağım siteye hem 7mb olacak hemde kalite düşmeyecek işin içinden çıkamadım :S

Sayın Hocam,

Bu dosyayı panele atmanız mümkün değil. Başka hosta ekleyip iframe ile panele alabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

ucamus' Alıntı:
öyle yapıyorum şu anda hocam bakalım ne olacak sonuç :!:
sonuç alırsan yani okullarda görüntülenebilecek şekilde video sayfada görüntüleyebilirsen nasıl yaptığını detaylı bir şekilde resimlerle veya ekran kaydı ile açıklayabilirmisin, benimde siteye eklemek istediğim videolar var, 7mb sınırı ve youtubenin yasak oluşu işi içinden çıkılmaz hale getiriyor, google drive dosya paylaşımı için değilmi video yüklemesi yapılıyormu.

google drive dosya yükleyip bir türlü link veremedim ben mi yanlış yapıyorum acaba?

ben link verdim ama yine youtube gibi meb engeline takılıyor, evde izliyordum dün bugün okulda video görüntülenmiyor, bir işe yaramadı yani.

Bazı videoları ebaya yükleyip oradan alırım diye düşündüm ama orasıda hep hata veriyor.

hastasıyız dede' Alıntı:
ben link verdim ama yine youtube gibi meb engeline takılıyor, evde izliyordum dün bugün okulda video görüntülenmiyor, bir işe yaramadı yani.
Hocam Google Drive'a yüklediğiniz videoya tıkladıktan sonra sağ altta paylaş-indir-aç linkleri var. Oradan Paylaş deyip erişimi olanları "Herkes Görüntüleyebilir" olarak seçin. Paylaşmak için verilen bağlantıyı da MebWeb'deki sayfamızın Html kodları arasına yapıştırın.
Siz zaten sadece Herkes Görüntüleyebilir kısmını yapmamışsınız galiba.

aziz.gumus' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Hocam Google Drive'a yüklediğiniz videoya tıkladıktan sonra sağ altta paylaş-indir-aç linkleri var. Oradan Paylaş deyip erişimi olanları "Herkes Görüntüleyebilir" olarak seçin. Paylaşmak için verilen bağlantıyı da MebWeb'deki sayfamızın Html kodları arasına yapıştırın.
herkes görüntüleyebiliri ayarladım hocam evde video izleniyor okulda izlenmiyor.

hastasıyız dede' Alıntı:
aziz.gumus' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
herkes görüntüleyebiliri ayarladım hocam evde video izleniyor okulda izlenmiyor.
ben aynı dediğim şekilde yaptım okuldan da denedim izleniyor hocam.
http://kavakliderelisesi.meb.k12.tr/ Barış Programının haberinde eklediğim video var. Okulda da açılıyor.

tamam hatamı anladım, html kodunu değilde sayfanın linkini yapıştırmışım, şimdi düzelttim yarın okulda denemesini yaparım teşekkürler...

yok ya olmadı yeri boş çıkıyor.

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    10.4 KB · Görüntüleme: 1,437
bazen açılıyor bazen açılmıyor, genelde sayfa ilk açıldığında video görüntülenmiyor sayfa yenilendiğinde video görüntüleniyor, videonun altına video görüntülenmezse F5 tuşuna basın vb. bir yazı eklemek lazım.
Teşekkürler aziz hocam... :+1:

hastasıyız dede' Alıntı:
bazen açılıyor bazen açılmıyor, genelde sayfa ilk açıldığında video görüntülenmiyor sayfa yenilendiğinde video görüntüleniyor, videonun altına video görüntülenmezse F5 tuşuna basın vb. bir yazı eklemek lazım.
Ne demek hocam.. Yalnız bende hiç açılmamazlık yapmadı okulda. 6-7 kere farklı günlerde de denedim. Hiç hata almadım..

aziz.gumus' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Ne demek hocam.. Yalnız bende hiç açılmamazlık yapmadı okulda. 6-7 kere farklı günlerde de denedim. Hiç hata almadım..
videonun türü yada boyutu ile alakalı olabilirmi benim video mp4 ve 90 mb ve videonun olduğu sayfada çözünürlüğü yüksek çok fazla resim var, bu yazdığım şeyler sende nasıl?

Merhaba. Yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Bakanlık hattından GoogleDrive açılmıyor artık sanırım. Video yükleme konusunda nasıl bir yol izleyebiliriz fikri olan var mı arkadaşlar?

BBNET
Geri