Meb Web Pdf Ekleme

Kodla Büyü

hsezgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşar öncelikle bu konuya diğer başlıklarda değinilmişse kusura bakmayın bulamadım. Meb Web'de bir pdf dosyasının sayfada indirilmesini değil linke tıkladığımızda o sayfada açılmasını istiyorum nasıl yapabiliriz?

dosya ekleme seçeneğinden pdf yi ekleyin o kısımda görülen dosya bağlantı linkini kopyalayın. örneğin haberler içeriğine bir yazı yazdınız mesela" ......... için tıklayın" bu yazıya link verin ve link adresine biraz önce kopyaladığını adresi yapıştırın

Re: Ynt: Meb Web Pdf Ekleme

O iş ücretli diye biliyorum.
Doğrumudur?

habibocak' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
kkslyyldz' Alıntı:
dışarıdan bağlantı vermek yerine pdf i sitenin içine yerleştiremiyor muyuz?
Tabiki yapabiliyoruz. Pdf'nin kaynağı aynı sitede olursa daha iyi olur.

PDF'yi sayfa içinde açık olarak görmek mümkün müdür Habib hocam?
Maalesef Hocam.

Aynı durum excel dosyası için de geçerli midir hocam?

DaMieN' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
kkslyyldz' Alıntı:
dışarıdan bağlantı vermek yerine pdf i sitenin içine yerleştiremiyor muyuz?
Tabiki yapabiliyoruz. Pdf'nin kaynağı aynı sitede olursa daha iyi olur.

PDF'yi sayfa içinde açık olarak görmek mümkün müdür Habib hocam?
Maalesef Hocam.

Aynı durum excel dosyası için de geçerli midir hocam?
Maalesef Hocam. Office dosyaları da açılmıyor. Sadece indirme linki ekleyebilirsiniz.

İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim Habib hocam...

Word excel dosyalarını web sitesinde çalıştırabilirsiniz. Daha önceden yazmıştım. Ama açıklaması burada

herkese iyi akşamlar okul web sayfasına eklediğim pdf dosyasında sayfa bulunamadı hatası çıkıyor. Yıllardır yaptığım gibi yapıyorum. Aynı sayfa eklediğim pdf lerden biri açılırken diğeri açılmıyor. Dosya da herhangi bir sorun yok. Sebebi ne olabilir?

herkese iyi akşamlar okul web sayfasına eklediğim pdf dosyasında sayfa bulunamadı hatası çıkıyor. Yıllardır yaptığım gibi yapıyorum. Aynı sayfa eklediğim pdf lerden biri açılırken diğeri açılmıyor. Dosya da herhangi bir sorun yok. Sebebi ne olabilir?
dosya adıyla ilgili olabilir mi hocam değiştirip deneyin isterseniz

BBNET
Geri