MEB WEB IP Değiştirme Problemi

Kodla Büyü

A-DAMAR

Site Gezgini
MEB Web Sitesinde her seferinde IP değiştirmeden iki ayrı yerden Yönetici Panelini açmanın yolu var mı ?
Zira bir evde bir okulda ip değiştirmek , bu değişiklik için maile onayın düşmesini beklemek zahmetli oluyor.

A-DAMAR' Alıntı:
MEB Web Sitesinde her seferinde IP değiştirmeden iki ayrı yerden Yönetici Panelini açmanın yolu var mı ?
Zira bir evde bir okulda ip değiştirmek , bu değişiklik için maile onayın düşmesini beklemek zahmetli oluyor.
+1

A-DAMAR' Alıntı:
Sayın Hocam,

Maalesef.

Yöntem 2 ayrı kullanıcı tanımlayıp.. Birinini evden birini de okuldan giriş için kullanmak. Tabi modemin her kapatılıp açıldığında Ip değiştiği için, bu soruna karşıda Statik ip edinmek..

hocam 2. bir kullanıcı oluşturdum okuldayken. ama o ekrana dahi gelmeden evde ip değiştirme uyarısı geliyor hemen.

benim sorunum daha da farklı ben okulun meb uzantılı mail adresini verdim ilk alım sırasında tabi ıp sürekli değiştiği için o maile ıp değiştirme kodu yoluyor ve okul bu mailin şifresini bilmiyor ben bu mail adresini değiştirememmi arkadaşlar

benimde okul mail adresine mail gelmedi !! ne kadar zamanda geliyor bu mail..hem ilkokul hem ortaokul sisteme giremedim ki siteyi düzenleyeyim.

Bu saçma problemi aşmak için teamviewer programı kullanılabilir..............

BBNET
Geri