MEB, Web hizmeti alınmasını yasakladı

Kodla Büyü

pegasus777

Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ekli dosyalar

• WEB.JPG
    WEB.JPG
    81 KB · Görüntüleme: 892
meb web çok kötü. umarım hızla geliştirirler. bir okul sitesine hiç benzemiyor. kullanmasıza zor. bir resim galerisi bile yapmak sıkıntılı. oysa seç bir klasör resmi doğrudan resimlerin boyutlarını ufaltıp albüm halinde atsın. resim eklerken bile boyutu sorun oluyor. çok sıkıntılı.

MEB, meb.k12.tr mutlaka kullan dedi anladıkta dışarıdan başka hostla site yayını yapamazsın demek ne oluyor :-1:
Günümüzde öğrencilerin kıyafetleri için, özgün olsun onlarında karekterleri, şahsiyetleri, fikirleri var diyenler Devletin Kurumlarını tek düze ve karaktersiz olarak görüyor. O zaman özel okulları da zorunlu tut...

Okulların %50'si bile hala bu sistemi kullanamıyordur ki sunucular bu durumda dahi kesintilere maruz kalıyor. E-posta sisteminden bahsetmek dahi istemiyorum. Adam gibi çalışmıyor. AB projesi yapıyoruz çalışmayan okul epostası ile çok güzel haberleşiriz. Millete böyle tasarımla okulumuzu, ilçemizi ülkemizi tanıtırız.

İçerik yönetim sistemlerinin bi o kadar yenekteli, esnek, geliştirilebilir, özgün bir içerik yönetim sistemi olduğunu zannediyor ve savunuyorlar :puhaha:
Yap o zaman bana eklenti yapabileceğim tasarımı değiştirebileceğim, esnek geliştirilebilir bir yapı o zaman söyle bunları

Sadece SAÇMALIK

Siteleri zorunlu koşmayı tamam anlamaya çalışırız ama öğretmenlerin kendi cebinden ücretlerini ödedikleri emek sarf ettikleri siteleri kapatmaya, yasaklamaya kimsenin hakkı yok. Bu nasıl bir yazı gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.

BBNET
Geri