meb vitamini öğrenciler hala kullanabiliyorlar mı?

Kodla Büyü

elf.krc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
446
arkadaşlar tky kapsamında yararlı internet sitelerini anlatmamı istedi tky ciler ama yararlı internet sitesi düşününce meb vitaminden başka aklıma gelmiyor fakat onunda ücretsiz öğrenci girişi yapılan sayfasına ulaşamadım, bu hizmet devam etmiyor mu acaba bilgisi olan varmı?

birde yararlı internet siteleri konusunda anlatabileceğim tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim,
biraz güvenli internetten bahsetmeyi düşünüyorum biraz meb vitamin bunun yanında neler anlatılabilir?
 
hocam bu sene bazı öğencilerim kullanabiliyor fakat bazıları kullanamıyor. kullanamayanlara ücretsiz 7 ya da 24 saat ders hakkı vermişler o da bitti. kullanamıyorlar artık. ücretli ders satın almaları gerekiyormuş. arayıp sormuştum ben.
 
teşekkür erim hocam bende arayacaktım bugün ama bu çok kötü olmuş ben şimdi ne anlatacam çocuklara yararlı web sitesi diye:(
 
Devlet okulu öğrencisiyim. Vitamin'i nasıl kullanabilirim?

Devlet okullarında okuyan öğrenciler Türk Telekom'un sosyal sorumlulukla eğitime verdiği destek kapsamında, gelişmiş Vitamin özelliklerini ücretsiz olarak kullanabilirler. Bunun için, okullarından Vitamin'e T.C. Kimlik Numaraları ile "Öğrenci" üyeliği adımlarını takip ederek üye olup giriş yapmaları yeterlidir. Daha önce üye olan öğrencilerin tekrar üyelik adımlarından geçmelerine gerek yoktur. Vitamin'i, okullarından giriş yaparak kullanabilirler.

vitaminin sitesinde sık sorulan sorular bölümünde bu cevap var bu durumda kullanabiliyolar sanırım
 
konu tamamlansın diye yazıyorum sadece giriş ekranları değişmiş giriş bölümünden üye ol diyerek öğrenciler kayır olabiliyorlar ve ücretsiz kullanabiliyorlar, cevaplar için teşekkürler
 
Geri
Üst