meb vitamin öğretmen kaydı

Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhabalar, meb vitamine öğretmen kaydı yapmak için ilk olarak bağlı bulunan okulun interneti üzerinden girilmesi gerekiyormuş, bugün okulda birkaç hoca için denedik ama sistem okulu görmüyor, herhangi bir yerin interneti gibi görüyor, acaba sorun nerden kaynaklanıyor olabilir?? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

eğer okulda iki tane internet hattı varsa mebin internetine bağlı bir bilgisayardan girmeyi deneyin. iki tane internet hattı yoksa bilmiyorum :)

Hocam sitede yazan telefon numarasını aramanız gerekir. Bizim okulda da aynı sorun vardı. Okulun adı sistemde farklı gözüküyormuş. Resmî yazışmalarla düzeltmiştik. Önce telefonla aramanız lazım...

Telefonla arayın düzeltirler hocam.Bende de aynısı oldu tel. ettim.ADSL hizmet numarası vb. bir kaç bilgi alıyorlar.Arıza kaydı oluşturup düzeltiyorlar hocam.Yazışmaya falan gerek yok.

sturkmen hocam numara şu;
Destek Hattı Numaramız

(0555) 555 24 11
AVEA öğretmen hattını kullanarak "Destek Hattı" numaramızı ücretsiz arayabilirsiniz.

imercan' Alıntı:
Telefonla arayın düzeltirler hocam.Bende de aynısı oldu tel. ettim.ADSL hizmet numarası vb. bir kaç bilgi alıyorlar.Arıza kaydı oluşturup düzeltiyorlar hocam.Yazışmaya falan gerek yok.

hocamın dediği gibi yaptık ve sorun çözüldü, teşekkürler...

BBNET
Geri