evet yok hocam umut dünyası öğretmenlikten kaçış için :=) siz kadrolu çalışıyor musunuz şuan?slm6713' Alıntı:Sanirim yok hocam..en gec iki sene onceki kpssden 75 almis olmak gerek diyor kilavuzda. http://ikgm.meb.gov.tr den kilavuza ulasabilirsiniz hocam
hocam devlet memurunun tekrar KPSS ile atanması için 1 yıl istifa edip bekleme şartı yok muydu?slm6713' Alıntı:Evet hocam su an kadrolu calisiyorum ikinci yilimm iki sene yetti bu meslekten sogumam icin..onun icin dusunuyorum..
o zaman güzel hocam sizin için hayırlısı olur inşallah tekrar kpss ye mi girsek neslm6713' Alıntı:Yok hocam bunda sanirim boyle bir sart aranmiyor.gecen sene ayni kadrolu calisan arkadasim ogretmenken girdi sinava kazandi gecisini yapti
slm6713' Alıntı:evet hocam anakarada calışıyor su an..evet şu durumda yanlızca ankarada calışıyorlarmış.yanlız bana ilerde milli eğitim müdürü yada yardımcısı olmalarına yönelik bi çalışma olabilirmş.hocam valla ortada 20 günlük senelik tatili var 9-6 calışıyorlarmış.başkada sorunuz varsa sorun cevaplayayım?ha bide 3200 net maaşları varmış su anbide 5 sene içinde yds den 70 almak gerekmiş eğer alırsa uzman kadrosuna geçicekmiş.
furkan35' Alıntı:slm6713' Alıntı:evet hocam anakarada calışıyor su an..evet şu durumda yanlızca ankarada calışıyorlarmış.yanlız bana ilerde milli eğitim müdürü yada yardımcısı olmalarına yönelik bi çalışma olabilirmş.hocam valla ortada 20 günlük senelik tatili var 9-6 calışıyorlarmış.başkada sorunuz varsa sorun cevaplayayım?ha bide 3200 net maaşları varmış su anbide 5 sene içinde yds den 70 almak gerekmiş eğer alırsa uzman kadrosuna geçicekmiş.
diyelim 70 alamadılar ne olacak?
puanınız kaç hocam?pinkrose' Alıntı:Ben başvurdum ama kararsızım