Ü
Üye silindi 88531
Misafir
Önceden buna benzer bir konu başlığı vardı.
Biz sınava girecekler sizi sevmiyoruzVideoları zor bitirdim. Uzun videolar, yaz sıcakları, iki küçük çocuk filanAllah'tan sınavdan muafım. Gençlikte hızlı zamanlarımızda yüksek lisansı yapmış olmanın faydasını ilk kez göreceğim sanırım
Sınava gireceklere başarılar. Herkes kazanır umarım.
Bizde ayrım yok ne olursan ol severiz reisBiz sınava girecekler sizi sevmiyoruz
Sınav örnek soruları yayınlanmış, ben yine de sınava karşıyım.
Katılıyorum. Lgs örnek soruları da genelde daha kolay oluyor. Gelen tepkiyi azaltmak için yapılmış bir hamle. Önce örnek soru olmayacaktı, sonra bakan bey örnek soru yayınlayacağız Eylülde dedi, daha Agustos ayında sorular yayınlandı. Bakan bey takmış sınavı yapacağım diye, ama tepkiler durulacak gibi değil.Örnek sorular genelde sınav formatından biraz daha kolay olurlar. Bana biraz öğretmenlerin gazını alıp rahatlatmak için alelade hazırlanmış sorular gibi geldi. En azından yorumla yapılacak olan sorular olması umut verici
Bu sınav olursa ve katılımda yüksek olursa artık herşey için sınava şartı koyarlar önümüze...belki sınavı kazanıp paraları alacaksınız ama itibarınız hiç olacak. hadi bakalım. çalışmaya devam…
hocam bizimlede paylaşırsanız cok sevinirizEbs örnek soruları üyeleri ile paylaştı bende arakladım ? ona çalışmak yeterli bence
evet hocam bizimle paylaşırsanız seviniriz.Ebs örnek soruları üyeleri ile paylaştı bende arakladım ? ona çalışmak yeterli bence
meb in verdiği örnek sorular mı yoksa yeni mi?Ebs örnek soruları üyeleri ile paylaştı bende arakladım ? ona çalışmak yeterli bence