MEB sunucusunda xml sorunum var

Kodla Büyü

muzyonur

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okul sitemdeki manset habers sistemi için yeni bir haber ekleyim dedim. bilgisayarımda güncellediğim mansetler.xml dosyasını gönderdiğimde haber kısmı tamamen gitti. tekrar gönderiyorum. karşı tarafta aynı dosyanın sıfır (0) byte olarak olduğunu söylüyor. üstüne yaz diye onaylıyorum. fakat FileZilla programında yine karşı tarafta 0 byte olarak gözüküyor ve sitenin haber manset kısmı giti zaten. değişik XML uzantılı dosyaları değişik klasörlere atmayı deniyorum yine aynı sorun.ve kullandığım bu filezilla programıyla sunucudan xml uzantılı dosyaları silemiyorum.
ama farklı uzantılı dosyalarda bir problem yok.
bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz.

izinleri 777 yap sonra silmeyi dene
hostun kendi dosya yönetim paneli varsa oradan da silmeyi dene
ayrıca şu an hostundaki xml dosyasını bilgisayarına indir bak, içeriği neymiş? haber manşet için xml dosyasının yolu doğru mu?

arkadaşım ilginiz için teşekkür ederim.
dün sizin dediklerinizi yapmadan kendi evimde normal şekilde sildim ve yenilerini gönderebildim. hatta yeni dosyaları gönderirken bir ara yine aynı hatayı yaptı. yani dosyayı karşı tarafa 0 byte olarak yükledi. sonra sildim ve yeniden denediğimde düzgüm bir şekilde gönderebildim dosyayı.
fazla işin tekniğinden anlamam ama heralde MEB sunucularından kaynaklanan bir sorun heralde. veya internet bağlantısında kopukluklar olduğunda da olabilir diye tahmin ediyorum.
iyi günler.

Birkaç seferdir ben de rastlıyorum ama nasıl anlatarak sorayım diye düşünürdüm, ilginç bir hata geldi bana. Meb'in sunucularından kaynaklanan geçici bir problem olduğunu düşünüyorum artık. Zamanla düzeliyor.

hocam günaydın bu haber manşet,i ana sayfa ortasında nasıl koya biliriz
bir yardımcı olursanız iyi olur hocam
şimdiden teşekkür ederim
saygılarımla......

BBNET
Geri