MEB Sitesi Yeniden Değişmiş.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Bi ara anket yapmışlardı hangi şablon güzel diye, onun sonucu sanırım.

Ben beğenmedim, illa değişecekse daha şık ve kullanışlı bir tasarım olabilirdi. Hiç hoşuma gitmedi. (Tabii bunlar kişisel fikrim.) :-1:

1. çok açık renk kullanılmış
2. kırmızı bayrak kırmızı olsa daha güzel olurdu.
3. gözü çok yoruyor.

anket seçenekleri arasında bu şekilde bir tasarım yoktu sanırım. Okul siteleri daha farklı bir tasarımda olabilir.

sade oluşu ve de tüm okul, mem sitelerinin aynı arayüz olması yüzünden onlardan farklılaşması iyi gibi görünmekle beraber idare eder diyebilirim

haberlerde meb logosundan baska gorsel kulllansalar bişeye bezer

chrome da düzgün görünmüyor? iletişim vb haber resimlerinin altında. belki artık google class vb uygulamaları kullanabilmemiz için gerekli olanı da yaparlar.

Eskisinden iyi ama yine de bir bakanlık sitesine yakışır bir halde değil.

Responsive tasarim artik kullanisliligin en buyuk gereksinimlerinden. İnternette kucuk ekranli mobil cihazlarla geziyoruz artik, darisi diger kurum sitelerine..

Eskisinden daha iyi, responsive olması iyi olmuş. Geliştirilmesi gerekiyor daha, şu an basit Wordpress, Joomla temaları gibi gözüküyor.

hocam konu açamıyorum soramıyorum belki bu konuda yeri değil ama sizce sitem nasıl olmuş.Amacım verilen sayaça göre sınav açıp sonra girnlerin arasında sıralama yapıp puanlarını yayınlamak.Teşekkürler
www.onlinesinavol.com

BBNET
Geri