meb site silme ile ilgili bir yazı

Kodla Büyü

blackrose

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sayın Yetkili,
Eski yada sehven açılan okul web sitelerinin sistemden kaldırılması işlemini ilgili kurumun paneline girerek Sol
Menü>Sunucu Yönemi>Web Sitesi Sil menüsünden yapabilirsiniz. Bu işlem sonrası ilgili kuruma ilişkin tüm
panel ve web sitesi kayıtları sistemden silinecekr. Silinen verilerin geri dönüşü olmayacak olup sorumluluğu ilgili
kullanıcıya air.
İyi Çalışmalar...

arkadaşlar bu silme işlemi eski ftp den hazırlanan sitemi yoksa mebweb sitesi mi? silen arkadaşlar bir yardımcı olsa?

Eski kurum kodu ile web yönetim paneline giriş yapılıp yanlışlıkla yayınlanmış komşu okulumuza ait web sitesi ile başım belada... Modem açılıp kapatılınca ip değişmiş. Aktivasyon linkini eski kurum mail adresine gönderiyor. eski kurum mail adresleri kapatıldığı için işlem yine çıkmaza giriyor. Yeni kurum kodu ile yeni site hazırlandı ama eskisi de duruyor. Her ikisi birden meb okullar bölümüne eklenmiş. Google da ise eski site çıkıyor. Ne yapmak lazım acaba?

yalcinbayrakci' Alıntı:
Eski kurum kodu ile web yönetim paneline giriş yapılıp yanlışlıkla yayınlanmış komşu okulumuza ait web sitesi ile başım belada... Modem açılıp kapatılınca ip değişmiş. Aktivasyon linkini eski kurum mail adresine gönderiyor. eski kurum mail adresleri kapatıldığı için işlem yine çıkmaza giriyor. Yeni kurum kodu ile yeni site hazırlandı ama eskisi de duruyor. Her ikisi birden meb okullar bölümüne eklenmiş. Google da ise eski site çıkıyor. Ne yapmak lazım acaba?
Sayın Hocam,

İl/İlçe MEBBİS Yöneticinizle görüşün. Size yardımcı olurlar.

yalcinbayrakci' Alıntı:
il/İlçe yöneticisine başvurun.yönetci olarak bütün sitelere giriş yapılabiliyor.sizede yeni kurum kodunuzla yeni bir hesap açarlar sorununuz çözülür

hocam yanlıslıkla iki tane okul sitesi gözükebilir yada .lköğretim okulu şeklinde olabilir . Eğer boyle bı durum warsa sitenizin birini silebilirsiniz. yeni sistem de bu

btnotlari' Alıntı:
hocam yanlıslıkla iki tane okul sitesi gözükebilir yada .lköğretim okulu şeklinde olabilir . Eğer boyle bı durum warsa sitenizin birini silebilirsiniz. yeni sistem de bu
teşekkürler hocam

BBNET
Geri