Meb Sınav Görevi Puanı Hakkında Soru?

Kodla Büyü

sadbt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
322
arkadaşlar yapılacak olan açık lise sınavı için görev istedim. 268 puanla 1.oturum için görev çıkmış bana. diğerleri için görev çıkmadı. merak edip istatistiklere baktığımda diğer oturumlar için benden yüksek puanlı kişilerin görevlendirildiğini gördüm. neye göre yapılıyor bu görevlendirmeler?
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    80.5 KB · Görüntüleme: 66
İlk oturumda görev çıkınca ikinci oturum hesaplamasına geçerken puanın artıyor yanlış bilmiyorsam hocam. İkinci oturumda da puanlama sıfırdan başlamış. Okul tercih edenlerin hepsi senden az puanlı olmuş olabilir. Yüksek puanlılar okul dışı kurumlarda görev isteyenler olabilir. Tercih sırasında yapılan ayrım puanlama sonuçlarında yanlış bilmiyorsam açıklanmıyor.
 
işaretlemedim hocam cezaevi falan çıkıyor diye . onu işaretleyenler öncelikli mi oluyor yoksa

Mebbiste sınav görevleri modülünde girince şu ifade var:

Görevlendirme İşlemleri Açıklamaları (Görev Başvuru ve Onay İşlemleri, Görev Puanı ve Ortalama Puan, Görevlendirme Nasıl Yapılıyor,Görev Kaydı ve Görev Yasağı)

isimli belgede 3. sayfanın en üstü

Okul dışı kurumlar ile okullarda ayrı ayrı görevlendirme işlemi yapılması, okul dışı kurumlarda sadece erkek personelin görevlendirilmesi, oturumlu sınavlarda aynı personele görev verilmesi gibi özel durumlardan dolayı zaman zaman okul dışı kurum bulunan ilçelerde görev puanı önceliğine uymayan görevlendirmeler oluşabilmektedir.
 
Geri
Üst