meb okul interneti ve telekom

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zaferu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zaferu

Aktif Üye
Meb okul hattının 1 megabitten 4 megabite yükseltilmesi ile ilgili çalışmaların olduğunu duydum.Bakanlık ile pazarlık yapılıyormuş. Bu aralar okul internetlerininde yavaşladığını biliyoruz. Aklıma telekomun özellikle pazarlığı kolaylaştırmak veya fiyatı yükseltmek için yapabileceği geliyor. Yanlış mı? düşünüyorum. İnternetlerimizin yavaşlığı ile bir bağlantı olabilirmi? Türkiyede yaşıyoruz nede olsa.. :x

Aynı durum bizde de söz konusu internet son bir aydır çok yavaş. Umarım telekom böyle bir basitliğe düşmemiştir. :-1:

okul internetinin yavaş olmasının nedeni bildiğim kadarıyla bazı internet sitelerine girememiz için meb'in uyguladığı filtrelerin sonucu...

her ne problemse bilmiyorum ama internette giremiyoruz bir an cözülsün valla google sayfası acmak için bile üç defa yenile düğmesine basıyorum :?

bu aralar cidden çok ağırlaştı herşey hatta meb artık microsoft güncellemelerini de filtreye tabi tutmuş otomatik olursa güncellemeler yükleniyor ama update sayfasından girmeye kalktığınızda mümkün değil yüklüyemiyorsunuz.

Hocam bildiğim kadarıyla 4 mb kadar ödenek veriliyor. 4 mb den üstünede hat destekliyor ise çıkartabilirsiniz ama ödenekten 4 mb kadar yararlanırsınız.

BBNET
Geri