Meb Okul Şablonunda Yaşanan Sorunlar.

Kodla Büyü
Ben sisteme bi türlü giriş yapamadım. e-posta olarak önce eski kurum kodu@meb.k12.tr şifre olarak da eski ftp şifresini girdim sürekli yanlış girdiniz dedi.Yeni bir alan adı oluşturdum ve e-posta olarak yeni kurum kodu e-posta hesabını girdim bana bir şifre verdi.Bununla girmeye çalıştım yine yanlış dedi ve 1 saat kilitlendi.Dünden beri aynı sorunu yaşıyorum.Yardım edebilecek olan var mı?

nazzan' Alıntı:
Ben sisteme bi türlü giriş yapamadım. e-posta olarak önce eski kurum kodu@meb.k12.tr şifre olarak da eski ftp şifresini girdim sürekli yanlış girdiniz dedi.Yeni bir alan adı oluşturdum ve e-posta olarak yeni kurum kodu e-posta hesabını girdim bana bir şifre verdi.Bununla girmeye çalıştım yine yanlış dedi ve 1 saat kilitlendi.Dünden beri aynı sorunu yaşıyorum.Yardım edebilecek olan var mı?

Hocam tek yapman gereken yeni mebbis kodu ile yeni mebbis şifresini girmek sonraki aşamalar kolay zaten. Gizli soru ve cevabı hariç

Bizim meb alan adımız özel alan adına yönlendirilmiş durumda. Bunu nasıl iptal edebilirim bilen var mı? Yönetim panelinde böyle bir özellik göremedim.

gozzde' Alıntı:
Bizim meb alan adımız özel alan adına yönlendirilmiş durumda. Bunu nasıl iptal edebilirim bilen var mı? Yönetim panelinde böyle bir özellik göremedim.
panele girebiliyorsan yayınla deyince düzelebilir?!

bedera' Alıntı:
fotoların sınırlı boyutu var mı arkadaşlar

galeriye foto eklersen belirli bir boyut yok. boyutu ne olursa olsun kendi biçimlendiriyor. Ancak Manşet resimleri(küçük olan Resimler) 432x270 ten büyük ve 80kb geçmeyecek

bende okulumuz hakkında sorunu yaşıyorum gerekli verileri girip kaydettim ama yayınla deyince diğer yapılanlar göüküyor ama okulumuz hakkında bölümü silinmiş gibi anlama gelen ingilizce bir hata veriyor sorunu çözemedim
yardımcı olabilecek carsa sevinirim

okulumuz hakkında kısmını nereden güncelliyoruz. bağlantı olarak okulumuz_hakkında.html yolunu göstermiş ama nerede o

resimden bakabilirsiniz "okulumuz hakkındaki" menüyü....

Ekli dosyalar

• 4.png
    4.png
    72.1 KB · Görüntüleme: 611
Okulumuz menüsünün altına birden fazla idareci kadro ekledim yanlışlıkla, şimdi hiçbirini ne düzeltebiliyorum nede silebiliyorum. :mrgreen:

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    96.8 KB · Görüntüleme: 600
Ben daha meb şablonuna geçmedim. Konu ile ilgili hiçbir bilgim yok. Neyi nasıl yapacağız arkadaşlar? Ne zamana kadar geçmeliyiz ve nasıl geçeceğiz? Bilgi verir misiniz? Teşekkürler...

Arkadaşlar nasıl giriyosunuz sisteme ben deli olucam. Yeni alan adı aldım bana bir şifre verdi.Fakat yeni e posta ile sistemin verdiği şifreyi kullanarak giremiyorum. Eski eposta ve ftp ile de giremedim.Nasıl olucak anlamadım :cry:

BBNET
Geri