Meb kit platformuna öğrenci erişimi nasıl oluyor

Kodla Büyü

Eren35

Üye
Meb Kit platformuna öğrenci erişimi nasıl oluyor öğrenciler nereden ekleniyor. öğretmen olarak giriş yaptım sınıf oluşturdum. Öğrenci ekleme kısmı yok.

Meb Kit platformuna öğrenci erişimi nasıl oluyor öğrenciler nereden ekleniyor. öğretmen olarak giriş yaptım sınıf oluşturdum. Öğrenci ekleme kısmı yok.
bulabildiniz mi hocam? ben de yarışma için giriş yapayım dedim. sınıf oluşturdum ama öğrenci ekleme yerini göremedim.

Sınıf oluşturduktan sonra "Sınıfı Paylaş Bağlantı Linki" var. Onu öğrenciye gönderiyorsunuz. Çocuk EBA bilgileri ile giriş yapınca sistem tanımlıyor. Sonra yarışma için vs ekleme yapabiliyorsunuz.

hocam nasıl yaptınız ben sınıfı oluşturdum linki panoya kopyalıyor nerden gönderiyoruz
Hocam Veyon üzerinden gönderebilirsiniz linki, ben oradan gönderip müdahale ediyorum. Linki chroma (firefox kullanmayın, ardunio ya aktarmada sorun oluyor) kopyala yapıştır yaptırdıktan sonra, öğrenciler eba şifresi ile giriş yapacak, sonra kullanıcı tanımlama kısmı var (bence bu kısım çok gereksiz olmuş, kullanıcı adı belirleme kısmı değişken kurallarına göre aklınızda olsun), sonrasında sizin sınıf listenize istek geldi diye görünecek, gelmezse linki tekrar kopyala yapıştır yaptırın. İsteği kabul edince öğrenci derslere bağlanabiliyor. Giriş bir şekilde hallediliyor ama asıl sorun çıkış, öğrenciler çıkış yapmazlarsa bir sonraki gelen öğrencinin sınıfına da kayıt oluyor, o kısım karmakarışık olmuş maalesef, her ders başka sınıflara kayıt olan öğrencileri temizlemek zorunda kalıyorsunuz maalesef, çıkış yapsa da çıkamayan da oluyor, tarayıcının geçmiş verilerini falan silip düzeltmek zorunda kaldım bazılarını.

ilksms
Geri