twetyynet' Alıntı:.fla dosyasından değiştirliyor.cnrayl' Alıntı:elinize sağlık hocam gerçekten güzel bir fotoğraf galerisi ama okul ismini değiştiremedim ben, yardımcı olursanız çok sevinirim...
hyalcin_61' Alıntı:hocam fla dosyasından okul ismini değiştiriyorum kaydediyorum fakat fla dosyasında kendi okul ismim görünürken index ten baktığımda yine sizin okul sitenizin adı görünüyor. yardımcı olursanız sevinirim (flash cs4 ile değişiklik yaptım)
twetyynet' Alıntı:Arşiviniz de mutlaka bulunması gerekn meb.k12.tr uzantılı sitelerinizde kullana bileceğiniz güzel bir fotoğraf galerisi. Ben de kendi okulumun sitesinde şu an kullanıyorum.
demo adresi:http://gumuscayataturk.meb.k12.tr/
feto23' Alıntı:güzel görünüyor kullanalım değişiklik olsun.
Paylaşımına sağlık :+1:
jqueryy ile yapılmış. Nette bulup eklemiştim.. kadromuz kısmı da flash ile yapılmış kaynak kodları paylaşabilirim.bilbil' Alıntı:birde anasayfadaki menülerin altındaki okul görüntülerini hangi programla yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim.
bilbil' Alıntı:birde anasayfadaki menülerin altındaki okul görüntülerini hangi programla yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim.