yalanaşk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 539 29 Ocak 2008 #1 meb.k12.tr sifresini unuttum ve baglan1p guncelleme yapmam gerekiyor. bu sifreyi nas1l ogrenebilirim??? bilgisi olan var mi ???
meb.k12.tr sifresini unuttum ve baglan1p guncelleme yapmam gerekiyor. bu sifreyi nas1l ogrenebilirim??? bilgisi olan var mi ???
mkavakli23 Aktif Üye Mesajlar 205 29 Ocak 2008 #2 deli_divane' Alıntı: meb.k12.tr sifresini unuttum ve baglan1p guncelleme yapmam gerekiyor. bu sifreyi nas1l ogrenebilirim??? bilgisi olan var mi ??? Genişletmek için tıkla ... Milli Eğitimin okulunuza ilk vermiş olduğu ilsisde ki kurum kodu ile şifresi
deli_divane' Alıntı: meb.k12.tr sifresini unuttum ve baglan1p guncelleme yapmam gerekiyor. bu sifreyi nas1l ogrenebilirim??? bilgisi olan var mi ??? Genişletmek için tıkla ... Milli Eğitimin okulunuza ilk vermiş olduğu ilsisde ki kurum kodu ile şifresi
Gezgin-® Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 345 29 Ocak 2008 #3 Eğer şifreyi siz değişmiş iseniz; İl İlsis- Ağ kordinatörü ile görüşün; size bilgi vereceklerdir