@lperen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,069 11 Eylül 2008 #33 Fakat senin siteye bakayım dedim, kayıtlı söz yok diyor.
rtyucel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 713 11 Eylül 2008 #34 @lperen' Alıntı: Fakat senin siteye bakayım dedim, kayıtlı söz yok diyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam dikkatiniz için teşekkür ederim. Hata ayın 11.gunune has bir hataymış. Bende farkettim ve düzlettim. Şuanda sistem düzgün çalışıyor.
@lperen' Alıntı: Fakat senin siteye bakayım dedim, kayıtlı söz yok diyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam dikkatiniz için teşekkür ederim. Hata ayın 11.gunune has bir hataymış. Bende farkettim ve düzlettim. Şuanda sistem düzgün çalışıyor.
ares24 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 370 14 Eylül 2009 #35 Ben günün sözünü siiteye nasıl ekleyeceğimi anyamadım açıklarsanız sevinirim
matrix71 Aktif Üye Mesajlar 134 14 Eylül 2009 #37 öğretmenim elinize sağlık çok güzel olmuş. teşekkürler....
ruzigar Aktif Üye Mesajlar 113 26 Eylül 2009 #40 Re: berra_u' Alıntı: hocam tesekkurler. emegine sağlık :alkis: Genişletmek için tıkla ...
sarı_sarı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 673 16 Ekim 2010 #43 ben kaçırmışım iyi oldu güncellemeniz.. Teşekkürler paylaşım için.. :++: Çalışmalarınızın ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum!
ben kaçırmışım iyi oldu güncellemeniz.. Teşekkürler paylaşım için.. :++: Çalışmalarınızın ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum!
teksen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,489 19 Ekim 2010 #45 teşekkürler hocam :roll:
silver_eagle Aktif Üye Mesajlar 218 19 Ekim 2010 #46 Hocam ben bi incelemek istiyorum.Şimdiden Teşekkürler..
mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,924 20 Ekim 2010 #48 hocam elinize sağlık.. teşekkür ederim paylaşım için .. "
_su_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 298 2 Kasım 2010 #51 Teşekkürler hocam ben de kullanacağım sitemde..
Y yaseminy8 Site Gezgini Mesajlar 53 2 Kasım 2010 #53 teşekkürler hocam paylaştığınız için, emeğinize sağlık...
_su_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 298 2 Kasım 2010 #54 Hocam verdiğiniz kodlarla indexi sizin siteden alacak her seferinde ve bu şekilde yavaş yükleniyor.Kendi siteme yüklediğimde de dil sorunu oldu.biraz daha bakayım çözerim heralde.
Hocam verdiğiniz kodlarla indexi sizin siteden alacak her seferinde ve bu şekilde yavaş yükleniyor.Kendi siteme yüklediğimde de dil sorunu oldu.biraz daha bakayım çözerim heralde.
dj_alper Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 771 3 Kasım 2010 #55 indirip inceleyeceğim.İnşallah reklam yapmamışınızdır Şimdiden teşekkürümü edeyim beğenirsem daha güzel teşekkür edeceğim...
indirip inceleyeceğim.İnşallah reklam yapmamışınızdır Şimdiden teşekkürümü edeyim beğenirsem daha güzel teşekkür edeceğim...
rtyucel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 713 8 Kasım 2010 #58 dj_alper' Alıntı: Hocam benimkinin içeriği boş geliyor? Genişletmek için tıkla ... hocam sanırım siz tarayıcı olarak firefox kullanıyordunuz, şuan ie,ff ve chrome da problemsiz çalışıyor
dj_alper' Alıntı: Hocam benimkinin içeriği boş geliyor? Genişletmek için tıkla ... hocam sanırım siz tarayıcı olarak firefox kullanıyordunuz, şuan ie,ff ve chrome da problemsiz çalışıyor
dj_alper Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 771 8 Kasım 2010 #59 yok hayır firefox kullanmıyorum. ie ve chrome kullanıyorum ama yine aynı içeriği boş. Günü Sözü yazıyor içerik boş?
yok hayır firefox kullanmıyorum. ie ve chrome kullanıyorum ama yine aynı içeriği boş. Günü Sözü yazıyor içerik boş?