Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yeniyim.Meb.k12.tr hakkında en fazla bilgi burada. Bu konuda sizlerden bilgi almak istiyorum.Dün kurum kodu ve şifresi ile bir alan adı aldım. Gelen sayfada ad soyad telefon felan girdim ama ekle'ye tıkladıktan sonra bir tane şifre oluşturdu sistem kendisi. Eposta olarak hotmail i vermiştim. Kayıdı tamamladıktan sonra bu verdiğim epostaya yeni şifre belirleme diye bir eposta geldi ama oradaki bağlantıya tıklayınca "yetki ....!" ... kayıt altına alınmıştır "diye bir şey çıktı.Yani o bağlantıyı açamadım. Şimdi kurum epostası ve o sistemin oluşturduğu şifre ile giriş yapıyorum ve şu hatayı alıyorum. " eposta adresinizi veya şifrenizi yanlış girdiğiniz. İlk giriyorsanız kurum epostası ve ftp şiresi ile giriş yapınız diyor." Kaç kere deneme rağmen hep aynı hata çıkıyor karşıma. Şifremi unuttuma girdiğimde de eposta adresi bulunamadı diyor. Benim tahminimce o epostaya gelen bağlantıyı çalışmağıdı için orada bir karışıklık olmuş gibi geliyor. Bu konuda ne yapabilirim?