meb.k12.tr güncellemesi

Kodla Büyü

Yalnız_Kurt

Süper Üye
Süper Üye
okulun mail adresine gelen bir spam mailin içeriğini tamamane dalgınlıkla paylaşmıştım arkadaşların uyarısı ile içeriği sildim arkadaşlardan özür diliyorum....

Yani büyük ihtimalle şaka amaçlı yazdınız mesajı herhalde ama gene de her ihtimale karşı yazmadan edemedim. Mail adresi zaten belli, yabancı bir adresten gönderilmiş, kullanıcı adı, şifre doğum tarihi bilgileri de istenmiş. Ve yarım yamalak bir dille yazılmış.
Şifre çalmak için gönderilen maillerden biri olduğu net olarak belli. Dikkat!

Bilgim yok ama maille şifre bilgi vs istenmesi saçma olur... Herhangi bir işlem gerçekleştirmeyin hocam...

kharonturk' Alıntı:
Yani büyük ihtimalle şaka amaçlı yazdınız mesajı herhalde ama gene de her ihtimale karşı yazmadan edemedim. Mail adresi zaten belli, yabancı bir adresten gönderilmiş, kullanıcı adı, şifre doğum tarihi bilgileri de istenmiş. Ve yarım yamalak bir dille yazılmış.
Şifre çalmak için gönderilen maillerden biri olduğu net olarak belli. Dikkat!

evet haklısınız teşekkürler gecegece hiç bakmadan yazdım eksik olmayın dikkat etmeden yazdım bir taraftan da eşimin işleri ile uğraşıyorum haklısınız uyarı için teşekkürler....:)

iyi olmuş paylaştığınız...bende güncel tutayım görmeyenler de görsün..olur ya dalgınlığa gelir, göndeririz...

BBNET
Geri